Diferența dintre sloturile din cazinourile fizice și cele din cazinourile online

Întotdeauna bucurați-vă de jocuri cu sloturi

Prima instituție de jocuri de noroc din România este Loteria Română, înființată în anul 1906. Existența acesteia este o dovadă clară că în țara noastră jocurile de noroc au o istorie lungă. Pe de altă parte, în perioada comunistă, practicarea jocurilor de noroc a fost strict interzisă, motiv pentru care aceste practici au început să evolueze iar abia după Revoluție.

După căderea regimului comunist, primul cazino din România a fost deschis în anul 1991 și doi ani mai târziu Guvernul României a adoptat Legea care reglementează impozitarea instituțiilor de jocuri de noroc.

În ceea ce privește jocurile de noroc online, prima tentativă de legalizare a unui cazino virtual a avut loc în anul 2009. Dar la vremea aceea, Comisia Europeană a descoperit atât de multe lipsuri în proiectul de lege propus, încât singura soluție a fost în cele din urmă retragerea propunerii.

Prima lege cu privire la jocurile de noroc online din România care a fost recunoscută și de Comisia Europeană a fost adoptată în anul 2015, același an în care a fost înființat și Registrul Jocurilor de Noroc care centralizează activitățile cazinourilor virtuale.

Sloturile – unele din cele mai populare jocuri de noroc din lume

Unul dintre cele mai populare jocuri dintr-un cazinou

Unul dintre cele mai populare jocuri dintr-un cazinou

Dintre toate jocurile disponibile atât în cazinourile fizice cât și în cele virtuale, sloturile sunt unele din cele mai populare. În limba română, sloturile se mai numesc și păcănele și sunt foarte apreciate de amatorii de jocuri de noroc ddin diferite colțuri ale țării.

Primele sloturi din întreaga lume au apărut la sfârșitul secolului al XIX-lea și au fost create de o companie din New York numită Sittman and Pitt. Mașinăria avea cinci tamburi și un număr de 50 de cărți, iar pentru a putea juca un joc trebuia să plătești 5 cenți. Aparatul respectiv era o mașinărie de poker automat, iar pentru a se crește șansele casei, din pachetul de cărți fuseseră scoase zecele de inimă neagră și valetul de inimă roșie, fiind astfel foarte dificilă obținerea unei chinte roiale.

Primele sloturi mecanice cu fructe au apărut între anii 1902 și 1908. În 1902 au fost interzise premiile în bani și de aceea, producătorii acestora au introdus în ele bomboane și gume de mestecat cu aroma fructelor care apăreau pe tamburi.

Era sloturilor electromecanice a început în anul 1964. Atunci legile americane se schimbaseră deja și a fost inventat un aparat numit Money Honey care dădea ca premiu până la 500 de monede odată. Fortune Coin, inventat un deceniu mai târziu, a fost primul slot pentru care s-a folosit un ecran TV, iar în 1996 Reel’Em a devenit primul slot video din istorie.

Odată cu popularizarea internetului, începând cu a doua jumătate a ultimului deceniu din secolul XX, au apărut și primele sloturi online. Inițial acestea se limitau la jocurile pe care le puteai juca și în cazinourile fizice, precum blackjack și ruletă, dar nu a durat mult până ce tehnica a evoluat și au început să apară sloturi cu configurații care mai de care mai neobișnuite.

La momentul actual, sloturile sunt foarte căutate de clienții cazinourilor online. Un cazinou virtual bun din România trebuie să ofere o experiență excelentă, confort și o mare varietate de jocuri. Un operator unic de cazinou în această privință este 888, și-au creat propriul studio intern și au o linie exclusivă de sloturi online pe care nu le veți găsi nicăieri altundeva, cu peste 1000 de jocuri de cazino. Cu siguranta alegerea noastra atunci cand vine vorba de a juca jocuri slots.

Care este diferența dintre sloturile din cazinourile fizice și cele online?

O dată câștigător întotdeauna câștigător

O dată câștigător întotdeauna câștigător

În lume, sloturile pot fi găsite în multe locuri precum cazinouri fizice, baruri, hoteluri și alte spații publice care permit jucarea jocurilor de noroc. Regulile lor sunt simple și oferă satisfacție imediată, motiv pentru care sunt la mare căutare de către cei care vor să se distreze cu ceva rapid.

În ceea ce privește sloturile online pe de altă parte, putem spune că satisfacția oferită este aceeași și diferența fundamentală dintre ele și jocurile fizice este aceea că banii folosiți pentru a le activa nu sunt monede fizice, ci bani din propriul portofel virtual.

Dacă luăm în calcul și faptul că multe din sloturile fizice disponibile în ziua de azi sunt atât de computerizate încât atunci când le încerci nu te simți cu mult diferit față de atunci când accesezi sloturi online de pe un telefon, o tabletă, un computer sau orice alt terminal, atunci golul dintre real și virtual devine chiar și mai mic. Dar dacă ar fi totuși să alegem un tip de jocuri preferat, am opta pentru cele virtuale din următoarele motive:

Armosfera

Sloturile sunt niște jocuri cu adevărat incitante și datorită atmosferei pe care ele o creează pentru jucător. Luminile neon, sunetele, precum și design-ul sloturilor sunt câteva din principalele elemente care fac aceste jocuri extrem de palpitante.

Dar la fel de atrăgătoare și poate chiar și mai fascinante pentru unii jucători sunt și sloturile virtuale. Începând cu toate lucrurile enumerate mai sus și împrumutate de la sloturile fizice și continuând cu animațiile video și grafica lor, păcănelele online nu sunt cu nimic mai prejos de o mașinărie electromecanică.

Comoditatea

Ai chef de un joc rapid? Scoate-ți telefonul mobil în timpul pauzei de cafea de la birou, în autobuz sau chiar înainte de culcare și conectează-te la contul tău deschis într-un cazino online. Astfel, în doar câteva secunde ai acces nelimitat la universul încântător oferit de lumea sloturilor virtuale, fără a trebui să te deplasezi vreun metru, sau să-ți faci un program anume pentru această activitate.

Varietatea

Din punct de vedere al varietății, sloturile online sunt net superioare celor fizice. Există șanse ca jocul tău preferat, mai ales dacă este unul mai deosebit, să nu se găsească chiar în orice cazino fizic. Dar, pe internet, când vine vorba de variante, cerul este limita.

De asemenea, pentru că sunt atât de populare, nu ar trebui să te miri dacă nu găsești nicio mașină de păcănele liberă tocmai atunci când ai cea mai mare poftă de distracție. Online însă, doar tu decizi când și ce vrei să joci!

Prețul

Un alt mare avantaj al sloturilor virtuale în comparație cu cele electromecanice este faptul că poți să-ți controlezi mai bine bugetul de care dispui. Există alternative de joc pentru toate buzunarele și de asemenea sloturi pe care le poți juca gratuit în variantele demo.

Este imposibil să te duci într-un cazino adevărat și să spui că ți-ar plăcea să te distrezi puțin la păcănele fără să plătești la intrare. Dar în cazul jocurilor virtuale acest lucru nu este o problemă dacă vrei doar să te familiarizezi cu jocul și nu te interesează să joci pe bani reali.

Șansele

Ceea ce interesează de fapt pe majoritatea jucătorilor de sloturi este să afle care tip de joc plătește mai bine: sloturile fizice sau cele virtuale? În realitate însă, atât sloturile fizice cât și cele virtuale își plătesc bine câștigătorii, iar șansele de câștig nu diferă.

Se credea la un moment dat că este mai simplu să câștigi la sloturile din cazinourile fizice. Dar în realitate, atât sloturile electromecanice cât și cele virtuale funcționează după un algoritm numit Random Number Generator care nu memorează ultimul joc jucat la o mașinărie și din acest motiv, ori de câte ori joci șansele să obții jackpot-ul sunt aceleași.

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here