Cristian Ghinghes si-a depus candidatura pentru Primaria Bacau

3

Miercuri, 24 aprilie, Cristian Ghinghes si echipa sa din Partidul SENS au depus candidaturile pentru Primaria si Consiliul Local Bacau. Din echipa SENS, pentru CL Bacau, fac parte Daniel Miclăuș (avocat), Andreea Ungureanu (manager de proiect), Vlad Popovici (inginer), Doina Lazăr (medic), Bogdan Codrin Cimpoeșu (profesor), Rareș Chirilă (consultant IT) și Mihai Silaghi (electrician)

Am depus astăzi, la Biroul Electoral Municipal, candidaturile Partidului SENS pentru Primăria și Consiliul Local #Bacau. Candidăm pentru toți băcăuanii corecți, care vor un oraș liber de corupție și în care copiii noștri să își dorească să trăiască! Acesta este gândul cu care intrăm în alegeri. Mulțumim pentru cele 4.400 de semnături pe care ni le-ați acordat în cele 5 săptămâni în care am cutreierat străzile, cartierele, parcurile și piețele Bacăului, 2.200 la primărie și 2.200 pentru consiliu. Cele 10 priorități ale noastre le știți deja, iar până la startul oficial al campaniei electorale veți vedea întregul plan pentru Bacău, cu măsuri concrete, fără promisiuni deșarte, pe baza experienței, studiilor noastre și a eforturilor din comunitate de până acum. Știm ce avem de făcut astfel încât Bacăul viitorului să fie orașul în care copiii noștri să își dorească să trăiască. Până atunci, fac un apel către toți băcăuanii care vor un oraș corect și verde să vină alături de noi. Doar împreună putem da un SENS orașului nostru!” a transmis Ghinghes

3 COMENTARII

  1. Ca realizări profesionale și particulare nu putem spune că este potrivit pt a conduce un municipiu. Are o vârstă ce arată o lipsă de experiență și maturitate, așa la nivel de consilier merge, dar nu ca primar.
    Alegerea lui Viziteu și a lui Necula au fost accidente care a costat scump Bacăul și care nu trebuie să se mai repete.
    Valoarea și experiența intrinsecă profesională și personală ar trebui să conteze la viitorul primar.

  2. Ce experienta are,in afara de a sta cu aparatul foto la gat,pe net si de a se contra cu toti ?Intrebati-l,a lucrat macar o zi adevarata in viata lui ? Nici el nu stie unde a ajuns si de ce.Inca un nesatul care vrea acces la banii publici pentru a se imbuiba.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.