Umbrarescu, in topul constructorilor de autostrazi dupa progresul din luna martie

0

Cele mai mari progrese pe santierele de autostrazi din Romania s-au inregistrat in luna martie, pe primele doua loturi ale A7 Ploiesti – Buzau. Alaturi de Pizzarotti si Coni, se afla si Umbrarescu, dupa progresul inregistrat pe DEX Craiova – Pitesti si A7.

Potrivit economica.net, clasamentul constructorilor de autostrăzi este dominat în luna martie de către asocierea Coni – Trace, care a avut un avans de aproape 17 puncte procentuale pe lotul 2 Mizil – Pietroasele al A7 Ploiești – Buzău. Lucrările pe primul lot intrat în execuție ,din A7 finanțată prin PNRR, au ajuns la un stadiu de 61,5% și ar trebui finalizate în octombrie 2024.

Pe a doua poziție se situează asocierea Pizzarotti – Retter, cu un progres de 6,78 de puncte procentuale pe lotul vecin din A7, Dumbrava – Mizil, care de asemenea are termen de finalizare în toamna acestui an.

Podiumul este completat de UMB, care a avansat cu 5 puncte procentuale pe tronsonul 4 al Drumului Expres Craiova – Pitești (DEx12). Lucrările, ajunse la un stadiu de 48%, sunt programate pentru finalizare tot în 2024. UMB revine cu un progres de 3 puncte procentuale pe lotul Domnești Târg – Răcăciuni al A7 Focșani – Bacău. Și o parte din acest lot, mai exact secțiunea ce ocolește orașul Adjud, ar urma să fie gata în 2024, conform previziunilor ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu. De asemenea, UMB apare cu un progres de 2,2 puncte procentuale pe lotul Trifești – Gherăești  al A7 Bacău – Pașcani si 2 puncte procentuale pe loturile Buzău – Vadu Pașii și Vadu Pașii – Râmnicu Sărat ale A7 Buzău – Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.