Aeroportul Bacau a inregistrat peste 100.000 de pasageri de la inceputul acestui an

4

Trei operatori, 14 destinatii de pe Aeroportul Bacau

Dupa plecarea bazei aeriene Wizz Air de la inceputul anului 2023, Aeroportul Bacau a traversat o perioada mai dificila, pe aeroport ramanand un singur avion ce opera doua curse, catre Milano si Londra.

La un an de zile dupa, Consiliul Judetean Bacau a reusit prin programul Re-Connect sa aduca pe Aeroportul Bacau trei companii aeriene care opereaza 14 destinatii:

În cadrul unei conferințe de presă, am anunțat adăugarea a cinci destinații noi la portofoliul Aeroportului Internațional „George Enescu” Bacău: Bergamo, Bologna, Madrid, Liverpool și Catania.Astăzi, pot spune că înregistrăm o premieră pentru Bacău: este pentru prima dată în istoria aeroportului băcăuan când avem 3 operatori simultan. Mai mult, pentru 3 dintre cursele disponibile, călătorii pot alege cu ce companie să călătorească. Mult solicitatele destinații, Torino și Bergamo sunt acum disponibile, iar în programul de vară au revenit cursele charter către Grecia- Creta- Heraklion și Turcia- Antalya. La un an după soluția managerială pe care am propus-o și aplicat-o pentru conducerea aeroportului- dl. Bezniuc Radu și dl. Gabi Mariuta, rezultatele planului strategic pe care l-am aplicat împreună sunt palpabile. Ne–am propus, prin proiectul #BacauReConnect, să oferim băcăuanilor, și nu numai, conectivitate cu principalele destinații europene și să atragem operatori care să efectueze aceste curse.„” precizat Valentin Ivancea – in martie 2024

Peste 100.000 de pasageri, de la inceputul anului, pe Aeroportul Bacau

Cei trei operatori – DAN AIR, Aero Italia si Wizz Air – au reusit sa transporte peste 100.000 de pasageri in primele 4 luni, de pe Aeroportul Bacau.

Potrivit datelor oficiale, in primul trimestru din 2024, de pe Aeroportul Bacau au zburat peste 85.000 de pasageri, insa pana la finalul lunii aprilie, numarul a trecut de 100.000 de calatori. Aeroportul Bacau se afla pe locul 7 in topul aeroporturilor regionale, fiind depasit de Craiova, Sibiu sau Suceava.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.