Cinci destinatii noi, de pe Aeroportul Bacau. Valentin Ivancea: „Este pentru prima data in istoria aeroportului bacauan cand avem 3 operatori simultan”

5

Luni, 18 martie, la sediul Aeroportului Bacau a avut loc o conferinta de presa la care au participat presedintele CJ Bacau, Valentin Ivancea, prefectul judetului, Lucian Bogdanel, directorul Aeroportului Bacau, Radu Bezniuc, directorul comercial, Gabriel Mariuta si CEO-ul Dan Air – Matt Ian David.

Scopul conferintei a fost prezentarea celor cinci noi destinatii din portofoliul Aeroportului Bacau odata cu trecerea la programul de vara. Mai mult, este pentru prima data in istoria aeroportului cand trei companii aeriene opereaza simultan.

În cadrul unei conferințe de presă, am anunțat adăugarea a cinci destinații noi la portofoliul Aeroportului Internațional „George Enescu” Bacău: Bergamo, Bologna, Madrid, Liverpool și Catania.Astăzi, pot spune că înregistrăm o premieră pentru Bacău: este pentru prima dată în istoria aeroportului băcăuan când avem 3 operatori simultan. Mai mult, pentru 3 dintre cursele disponibile, călătorii pot alege cu ce companie să călătorească.

Mult solicitatele destinații, Torino și Bergamo sunt acum disponibile, iar în programul de vară au revenit cursele charter către Grecia- Creta- Heraklion și Turcia- Antalya. La un an după soluția managerială pe care am propus-o și aplicat-o pentru conducerea aeroportului- dl. Bezniuc Radu și dl. Gabi Mariuta, rezultatele planului strategic pe care l-am aplicat împreună sunt palpabile. Ne–am propus, prin proiectul #BacauReConnect, să oferim băcăuanilor, și nu numai, conectivitate cu principalele destinații europene și să atragem operatori care să efectueze aceste curse.

Felicit echipa Aeroportului Internațional „George Enescu” Bacău pentru maniera în care s-a adaptat la tendințele pieței aeronautice și pentru valorificarea & maximizarea sprijinului pe care l-am oferit prin Consiliul Județean. În mod cert, dăruirea, priceperea, cunoașterea și entuziasmul tuturor a adus rezultate surprinzătoare mai ales pentru cei care trăgeau deja obloanele la aeroportul băcăuan.” a transmis Valentin Ivancea – presedinte CJ Bacau

Destinatii de pe Aeroportul din Bacau

Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

5 comentarii

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.