Programare RAR Bacau

Pentru a obtine o programare la RAR Bacau intrati pe site-ul oficial RAR ( aici ) sau sunati la numarul de telefon 021.9672

Programare RAR Bacau

Programarea online pe RAR Bacau se poate face o singura data. Tot pe site-ul oficial RAR puteti verifica daca programare este valida, iar daca vreti sa programati doua masini trebuie sa folositi serviciul telefonic. Numarul maxim de programari este limitat la doua.

Pentru a face o programare la RAR Bacau trebuie să intrați dintr-un browser (internet explorer, mozilla firefox, google chrome, opera, etc) care să permită cookies. Dacă aveți AdBlock trebuie să îl dezactivați, întrucât când apăsăți pentru o programare se va deschide o fereastră nouă. AdBlock activ va bloca această fereastră și nu veți putea face programare la RAR.

În cazul în care încadrarea pe activitate a programării şi pe categorie a vehiculului (în funcţie de masă maximă totală autorizată) sau detaliile completate pe bilet nu sunt corecte, RAR va refuza efectuarea serviciului pentru care șoferul s-a prezentat.

Pași programare la Registrul Auto Român:

1. furnizarea datelor necesare (este necesar să aveți la îndemână documentele vehiculului);
2. alegerea zilei şi orei preferate;
3. obţinerea numărului de programare.

RAR mai spune că trebuie selectată activitatea dorită şi categoria vehiculului, în funcţie de masa maximă autorizată a acestuia. Programarea este efectuată cu succes atunci când obţineţi numărul programării, care apare pe ultima pagină, împreună cu data şi intervalul orar programat.

Informatii RAR Bacau

Programări

021 / 9672* Tarif normal RCS & RDS

Informații

  • 0234.517.443
  • 0234.578.167

Detalii de contact:

Adresa Bacău
Strada Dr. Alexandru Şafran nr. 57
(fosta Cale Oneşti, intersecţia cu Sărata)

Email rarom.bc@rarom.ro

Program cu publicul:

Luni-Joi: 08:00 – 16:30
Vineri: 08:00 – 14:00