5 trenduri care vor schimba complet industria jocurilor de noroc online

5 trenduri care vor schimba complet industria jocurilor de noroc online

Migrația cazinourilor din mediul terestru către cel online, alocarea unor bonusuri consistente jucătorilor care aleg să-și joace jocurile ca la aparate în cazinourile licențiate și crearea unor giganți software care prosperă ca urmare a prezentării de jocuri aparate variate au oferit industriei online de jocuri de noroc posibilitatea de se dezvoltă din ce în ce mai rapid. Astfel, noile tendințe din industria jocurilor cu aparate indică faptul că nivelul de penetrare al femeilor în industria de jocuri la aparate online este în creștere (cu aproximativ 40% mai multe decât în 2015), ceea ce înseamnă că acest domeniu nu mai este ceva specific bărbaților.

În plus, orientarea cazinourilor cu păcănele 77777 către metodele de depunere/retragere în monede virtuale (Bitcoin, mai ales), implementarea realității augmentată ca mod de interacțiune online în jocurile ca la păcănele și deschiderea din ce în ce mai mare către platformele mobile indică cât se poate de clar că industria jocurilor de noroc online se pregătește pentru atingerea unui prag superior!

Din ce în ce mai multe femei care joacă jocuri la aparate online!

Dacă până în anul 2015, industria jocurilor de noroc era dominată de bărbați (doar în pokerul ca la aparate s-au mai strecurat câteva figuri feminine), astăzi, procentul femeilor care activează în această industrie a crescut cu peste 40%. În plus, femeile cu vârsta sub 35 de ani sunt mult mai active pe dispozitivele mobile de unde accesează jocuri ca la aparate sau joacă poker ca la aparate, acestea cucerind chiar și câteva premii importante la cazinourile online din România (la Maxbet o femeie a câștigat suma de 141.278,63 Ron).

 Monedele virtuale sunt acceptate de un număr din ce în ce mai ridicat de cazinouri online cu păcănele 777!

Viitorul este al modalitățile de plată cu criptomonede, așa că era normal ca multe dintre cazinourile din mediul digital să accepte astfel de modalități de depunere/retragere. Efectuarea tranzacțiilor este mult mai rapidă, presupune o siguranță mai ridicată, iar nivelul de confidențialitate este mult mai sporit (datorită tehnologiei blockchain). În plus, cazinourile care acceptă astfel de metode de plata își îmbunătățesc sistemul de protejare a tranzacțiilor și al datelor personale stocate, ceea ce contribuie la un nivel ridicat de protecție pentru jucători.

Realitatea virtuală schimba modul în care vei juca poker ca la aparate și jocurile 77777!

VR sau realitatea augmentată este nouă modalitate prin care cazinourile online pot schimba total conceptul de poker ca la aparate. Jocurile oferite prin intermediul acestei alternative va face ca nivelul de interacțiune în camerele cu dealer live să fie și mai realist, ceea ce ar înseamnă o lovitură de grație dată cazinourilor terestre.

Jocuri aparate direct pe mobil

Aplicațiile dedicate dispozitivelor mobile ușurează modul de pariere și de joc atunci când te afli în mișcare, îți oferă o mai mare libertate și independența, ceea ce înseamnă că jocurile ca la aparate 77777 vor putea fi jucate de oriunde te afli, fără să mai fie nevoie de conectarea la un desktop. În plus, cazinourile online vor putea fi accesate prin intermediul conturilor de social media, unde vor putea fi făcute publice anumite performanțe ale unui jucător.

Jocurile electronice vor schimba modul de pariere online

E-sports este unul dintre segmentele care se dezvoltă permanent în cadrul industriei de jocuri de noroc online, valoarea primului turneu de acest gen fiind de 1,6 milioane de dolari în 2015. De atunci, datorită ponderii crescute a acestuia în rândul pariorilor, valoarea unei turneu a ajuns la 20 de milioane de dolari în 2016, ceea ce înseamnă valori mai mari chiar decât în cazul turneelor de poker ca la aparate. Industria jocurilor la aparate este în continuă schimbare, ceea ce înseamnă noi și noi provocări pentru jucătorii din acest domeniu!

 

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here