Cosmin Necula, bilant dupa 1 an de mandat : „Cred că cel mai important lucru câștigat după alegerile locale din 2016 este revenirea la NORMALITATE”

Primarul orasului Bacau, Cosmin Necula, a facut bilantul dupa 1 an de mandat. El considera ca cel mai important lucru castigat dupa alegerile din 2016 este revenirea la normalitate:

„Cred că cel mai important lucru câștigat după alegerile locale din 2016 este revenirea la NORMALITATE în administrația locală și în viața publică băcăuană. Este bunul cel mai de preț câștigat și pe care putem clădi anii ce vor veni: mai avem mult de muncă, deoarece mentalitățile nu se schimbă peste noapte. Însă convingerea mea este că Bacăul a pășit, hotărât, pe acest drum al normalității și al decenței.” a spus Necula

Necula considera ca si-a atins cele trei obiective principale, in primul an:  transparența administrativă, legalitatea actului administrativ și buna-credința:

„Consider că transparența, legalitatea și buna-credință sunt elementele ce departajează primul meu an de mandat de corupția și fărădelegea instituționalizate ale administrației PNL. Sunt pilonii pe care putem clădi o administrație cu adevărat în slujba băcăuanilor.” a adaugat Necula

Nici de aceasta data, Cosmin Necula nu i-a iertat pe predecesorii sai, pe care-i considera responsabili intrucat, spune primarul, au transformat Bacaul in „Polul Fărădelegii” în România.

Mai jos, primarul a schitat obiectivele si stadiul de implementare :

Lasa un comentariu

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Domnule primar,lasati visele,ce v-ati propus dumneavoastra sa realizati,nu promisiuni pentru ca pana acum nu numai ca nu se vede nimic,ci ca tot ce se face se face in bataie de joc,de exemplu „plombarea”prelungirii bradului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here