Sapte posturi libere la ISUJ Bacau

0

La nivelul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Mr. CONSTANTIN ENE” al Județului Bacău, s-a demarat procedura de ocupare prin încadrare directă pentru șapte posturi de execuție, astfel:

-1 post de ofițer I în cadrul Inspecției de Prevenire – Avizare-autorizare https://hub.mai.gov.ro/recrutare/anunt/view?id=1711;

-1 post de ofițer I în cadrul Serviciului Pregătire pentru Intervenție și Reziliența Comunităților;

-1 post de ofițer specialist II SCTI – Comunicații https://hub.mai.gov.ro/recrutare/anunt/view?id=1780;

-3 posturi de subofițer operativ principal în cadrul Inspecției de prevenire – Control și activități preventive;

-1 post subofițer tehnic principal SCTI – Comunicații.

Anunțurile de concurs vor fi postate gradual, până la începutul săptămânii viitoare, la avizierul unității și pe portalul H.U.B. de servicii publice al M.A.I. ➡️ https://hub.mai.gov.ro – la secțiunea CARIERĂ M.A.I.

La accesare, veți selecta județul de interes și veți putea afla toate detaliile privind condițiile pe care trebuie să le îndepliniți și pașii pe care trebuie să îi urmați pentru a putea participa la concurs, după modelul de mai jos:

-alegerea secțiunii „Cariera MAI” – Serviciul pentru recrutare în vederea ocupării unor funcţii vacante;

-selectarea județului Bacău, a statutului profesional „cadru militar” și a Armei „Situații de Urgență”, apoi apasă „Caută”;

-faceți click pe anunțurile dorite, pentru a le consulta.

Parcurgând pașii de mai sus veți putea obține și alte informații de interes de pe timpul desfășurării procedurii de recrutare.

Pentru detalii suplimentare, puteți să apelați numărul de telefon 0234550000, interior 27116, 27117, 27010, de luni până vineri, în intervalul orar 08:00-16:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.