La Coppetta deschide a doua locație, chiar în centrul Bacăului. Înghețată, delicii și cafea bună, mai aproape de băcăuani

0

Deliciile preparate de gelateria La Coppetta i-au convins pe bacauani, astfel că a doua locație se deschide vineri, 26 aprilie, ora 12:00, în centru, pe Calea Mărășești nr. 9.

Cu un design modern, într-o zonă ușor accesibilă – în centrul orașului Bacău – La Coppetta vă așteaptă, începând de vineri, să savurați bunătățile pregătite: înghețată de cea mai bună calitate, delicii de toate felurile și o cafea aromată, pregătită cu cea mai mare atenție.

Situată pe Calea Mărășești, nr. 9, în Municipiul Bacău, gelateria oferă produse superioare cu ingrediente aduse din Italia, dar și din România. Pentru cei care caută o combinație între înghețată artizanală și alte dulciuri fine, La Coppetta are câteva surprize: macarons si cannoli umpluți cu înghețată, croissante proaspete cu crema de fistic, dar și multe dulciuri savuroase, însoțite de un espresso italian de cea mai bună calitate. „Increderea și feedback-ul pozitiv oferit de clienți ne-au făcut să deschidem a doua locație, în centrul Bacăului.

Vă așteptăm la noi să savurați produse delicioase, proaspete, pregătite cu atenție în laboratorul nostru. Garantăm că o să vă placă” – au transmis reprezentanții La Coppetta.

Adresa: Calea Mărășești, nr. 9, Municipiul Bacău.

Facebook: La Coppetta

Site: www.lacoppetta.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.