Topul liceelor din judetul Bacau, dupa rezultatele de la Bacalaureat


În judeţul Bacău, rata cumulată de promovare (înainte de contestații) este de 76,5% (ceea ce înseamnă un număr de 2.896 de candidaţi care au obţinut medii peste 6, dintr-un total de 3.786 de candidați prezenți). Rezultatele sunt inainte de contestatii, astfel ca pe 9 iulie se vor afisa rezultatele finale.

La nivelul judeţului Bacau s-au depus 1.534 de contestaţii. Cele mai multe contestatii au fost depuse la limba romana – 599, matematica – 307, istorie – 211, anatomie – 132.

Patru licee din judetul Bacau au avut o rata de promovabilitate peste 97% – este vorba despre Colegiul Vranceanu (98%), Colegiul Ferdinand (97%), Colegiul Dimitrie Cantemir Onesti (98%) si Colegiul Alecsandri (98%).

Topul liceelor din Bacau, in functie de medie

Liceul unde media la bacalaureat a fost cea mai mare, din intreg judetul Bacau, este Colegiul Gheorghe Vranceanu din municipiul Bacau – media 8.82. Pe locul al doilea se afla Colegiul Ferdinand cu 8.81, urmat de Colegiul Dimitrie Cantemir din Onesti – 8.50.

Pe locul 4 s-a situat Colegiul Vasile Alecsandri – 8,41, urmat de Colegiul Catolic Sf Iosif – 8,10 si de Liceul Spiru Haret din Moinesti – 7.83.


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentDosar penal, dupa ce a luat la ocazie doua persoane, a avut accident si a parasit locul evenimentului rutier
Articolul urmatorA aparut o problema in calea Autostrazii A7. Se cauta solutii pentru a nu afecta captarea de apa a unui oras

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.