2 ANI de Bacau.NET: 4500 articole, 2900 comentarii, peste 30.000 de vizitatori/luna

0

bacau_net_logoPentru echipa Bacau.NET, 6 martie este o zi de sarbatoare: portalul de stiri al Bacaului implineste 2 ani de existenta!

Au fost 2 ani de munca si impliniri, in care Bacau.NET si-a consolidate o binemeritata pozitie in peisajul presei electronice bacauane. Portalul a inregistrat o serie de performante cu care credem ca nu se pot lauda prea multe site-uri bacauane. De fapt, performantele au reprezentat o premiera in materie de media on-line.

In urma cu un an, pe 12 martie 2012, Bacau.NET a inregistrat recordul de vizitatori unici, intr-o singura zi, pe un site bacauan: peste 12.000 de vizitatori au accesat www.bacau.net lecturand articolul “Rapperul din Bacau care a ridicat publicul in picioare la Romanii au talent”. Articolul s-a bucurat de o audienta deosebita si pe principala retea de socializare – Facebook – unde a acumulat 7600 like-uri, cel mai mare numar de “like”- uri inregistrat, vreodata, de un articol publicat in presa electronica bacauana.

Decesul Dumitru Sechelariu a adus pe portalul Bacau.NET peste 7000 de vizitatori unici pe 19 februarie 2013, cand bacauanii au luat site-ul cu asalt pentru a afla cum a fost condus pe ultimul drum fostul primar al municipiului Bacau.

Bacau.NET a fost, este si va fi locul unor exclusivitati jurnalistice de prima mana. Intre acestea, in ultimele luni se numara informatii in exclusivitate despre identitatea si provenienta asasinilor lui Valeriu Damian; despre problemele descoperite de autoritatile europene la pasajul subteran Oituz-Guse; cazul teroristilor bacauani care au plantat o bomba sub masina unui interlop din Neamt, precum si date despre procesul sinistratilor de pe Martir Horea cu E.ON Gaz Distributie.

Pentru ca cifrele vorbesc de la sine, merita sa consemnam ca cei 2 ani de existenta a Bacau.NET au insemnat 4472 de articole, 2895 de comentarii, dar si peste 30.000 de vizitatori unici/luna. Portalul e intens urmarit si pe Facebook, unde Bacau.NET aduna aproximativ 41.000 de prieteni: 5000 de prieteni aferenti profilului Bacau.NET; 10.100 fani ai paginii Bacau.NET; peste 5000 de membri ai grupului Bacau.NET, precum si aproape 22.000 de fani ai paginii “I LOVE Bacau”, cel mai mare grup al bacauanilor de pe Facebook!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.