Festivalul Luminii va avea loc duminica, 11 iunie, in Parcul Cancicov

Băcăuanii de toate vârstele sunt invitaţi să „redescopere frumuseţea lucrurilor mărunte” alături de cei dragi, la Festivalul Luminii 2017, eveniment ce va avea loc duminica, 11 iunie, in Parcul Cancicov de la ora 17:30. Evenimentul a fost anulat de doua ori din cauza conditiilor meteo nefavorabile.

Organizat de către Centrul Local ”Insula Cercetașilor” Bacău, cu participarea Municipiului Bacău în calitate de partener împreună cu Asociația ”Insula Cercetașilor”, Festivalul Luminii – Bacău 2017 va „inunda” de lumină Parcul Cancicov duminică seara, în intervalul orar 17.30-22.30.

Aproximativ 5.000 de cutiuţe de hărtie, de diverse forme, mărimi şi culori, sunt pregătite pentru a „găzdui” luminiţele ce vor fi aprinse.

În acest decor natural, întreaga comunitate este invitată să participe activ la ateliere de: forografie, pictură, sculptură, artă teatrală, muzică, dans, ş.a.m.d.

Festivalul Luminii se înscrie în acest an, în seria evenimentelor desfăşurate în cadrul „Capitalei Tineretului din Romănia –Bacău 2017”.

Municipiului Bacău susţine şi financiar festivalul, suma de 2.000 de lei, dintr-un cost  total de 4.500 lei,  fiind aprobată în acest sens, în şedinţa Consiliului Local Bacău din data de 28.04.2017.

Comenteaza prin Facebook

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here