1 Iunie, pentru copii si parinti, la Conacul Buzdugan. Ateliere si gustari pentru cei mici, degustari de vinuri pentru cei mari

1

Sărbătorește 1 iunie/Ziua Copilului la Conacul Buzdugan alături de MonAmi și Happy Club! Vei avea ocazia să afli informații despre: Școala de vară, Pachete pentru petreceri copii (Animatori, Roboți, Mc, Bumblebee, Optimus Prime) Ateliere educaționale, Aritmetică mentală, Limba engleză, Robotică, Educație 3D.

 „Ne unim forțele pentru a oferi cele mai bune servicii copiilor orașului!”

Pașcu Alina și Pașcu Dragoș, administratori MonAmi, și Goldic Andreea, administrator Happy Club/ Fraises au Chocolat au pregătit un proiect NOU ȘI UNIC în Bacău! MonAmi-centru educațional și Happy Club se unesc pentru a oferi o gamă largă de servicii de înaltă calitate, acoperind atât nevoile educaționale cât și cele recreative ale copiilor din oraș si nu numai. Inițiativa aceasta are ca scop contribuția semnificativă la dezvoltarea holistică a copiilor și promite să ofere o experiență integrată si valoroasă pentru familiile din oraș. 

    „Pentru început, am ales sa ne cunoaștem cu toții! Am decis sa organizăm o activitate de 1 iunie, să sărbătorim împreună Ziua Copilului! Am ales Conacul Buzdugan-o bijuterie arhitecturală, o locație de vis care va fi și gazda MonAmi pentru Școala de vară la Conac!

   Vă așteptăm în aer liber, într-un peisaj de poveste unde părinții pot savura o degustare de vinuri și un meniu special pregătit. În timp ce părinții se distrează, copiii se pot bucura de activități în aer liber, o oportunitate minunată pentru întreaga familie să se bucure împreună cu noi de o zi specială într-un cadru fermecător și plin de viață!

Detalii si rezervări la: 0755.642.504

MonAmi este un centru educațional deschis în anul 2022. Cu experiență în domeniu și pasiune pentru educație, cadrele didactice din centru sunt dedicate să ofere un mediu de învățare stimulant și sigur. Se încurajează creativitatea, explorarea și succesul academic al fiecărui copil. Prof. Alina este atât cadru didactic cât și mamă a 3 copii și consideră că în acest domeniu este fundamentală colaborarea cu părinții. Dezvoltarea de parteneriate solide cu aceștia este cheia pentru a identifica și aborda nevoile individuale ale fiecărui elev, contribuind astfel la succesul lor pe termen lung! De aceea, MonAmi e considerat un altfel de afterschool

Happy Club este un centru recreativ, un minunat loc de joacă, care din septembrie 2023 este preluat de către Andreea. Își dorește prin modificările aduse locului să aducă cât mai multe zâmbete pe fețele copiilor ce aleg această locație atât ca loc de joacă, cât si pentru organizarea de evenimente speciale. Un spațiu magic, cu o terasă recent renovată, unde imaginația nu are limite și bucuria e la ea acasă. Happy Club a renăscut, iar  copiii intră în lumea junglei și a animalelor preferate!

 Și asta nu e tot:

Punctul forte este Fraises au Chocolat, desertul perfect! Compus din căpșuni proaspete, atent selecționate, cu un strat generos de ciocolată belgiană fină, combinația perfectă de arome și texturi-deserturi sănătoase!

                                                   Vă așteptăm să ne cunoașteți!

https://www.facebook.com/happyclubbacau  0758.988.775

https://www.facebook.com/monamiafterschool sau 0755.642.504

https://www.facebook.com/fraisesauchocolat03

În colaborare cu:

https://www.facebook.com/academiaderoboticabacau

https://www.facebook.com/Educatie3d

https://www.facebook.com/kinderfestromania

https://www.instagram.com/deebot.ro?igsh=dWJ0d213eHMxbmpr

Vă așteptăm să creăm cea mai mare comunitate de servicii pentru și în interesul copiilor din orașul Bacău!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.