UPDATE: Administratorul public al Municipiului Bacau, Leonard Padureanu si Liviu Goian au fost arestati pentru 30 de zile

UPDATE: Administratorul public al Municipiului Bacau, Leonard Padureanu si Liviu Goian au fost arestati pentru 30 de zile. Decizia poate fi contestata.

„Solutia pe scurt: Admite cererea Parchetului. Dispune arestarea preventivă a inculpţilor G.L. şi P.S.L. pentru o perioadă de 30 de zile începând de azi, 6.04.2017 până la data de 5 mai 2017, inclusiv. Proces verbal La pronunţare, ambii inculpaţi au contestat hotărârea.”


Leonard Padureanu, administratorul public al orasului Bacau,  a fost retinut astazi pentru 24 de ore de catre procurorii Parchetului Tribunalului Bacau. Alaturi de acesta a mai fost retinut si Liviu Goian, presedintele Asociatiei Sport Club Bacau si frate al fotbalistului Dorin Goian.

Leonard Padureanu si Liviu Goian

Conform ziarului Adevarul,  acestia sunt suspectati de infractiuni de delapidare, deturnare de fonduri si folosire cu rea credinta a bunurilor din patrimoniul public.

„S-a dispus măsura reţinerii lui Leonard Pădureanu şi a lui Liviu Goian pentru 24 de ore, urmând ca mâine să fie prezentaţi instanţei, cu propunerea de arestare pentru 30 de zile. Dosarul este al procurorilor de la Paarchetul de pe lângă Tribunalul Bacău. Mai multe detalii nu vă putem oferi în acest moment“, a precizat procurorul Raluca Cobzaru pentru ziarul Adevarul

Lasa un comentariu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here