Lucian Viziteu si-a depus candidatura pentru functia de primar al Municipiului Bacau

5

Lucian Viziteu a anuntat astazi ca si-a depus candidatura pentru functia de primar al orasului. De asemenea, in numele aliantei Dreapta Unita, a fost depusa si lista de consilieri pentru CL:

Azi am depus oficial candidatura pentru primar și echipa de consilieri ai alianței Dreapta Unită. Ce știu sigur este: De 3 ani și jumătate modernizăm Bacăul, în toate domeniile. Unora nu le place și încearcă să ne oprească. ⁠Avem deja pregătite proiecte majore pentru următorii 4 ani, cu finanțare asigurată de peste 80 milioane euro. Sunt convins că băcăuanii vor modernizarea, nu pesedizarea orașului!” a transmis primarul Viziteu

Lista pentru Consiliul Local este deschisă de actualul primar și candidat al alianței pentru funcția de primar, Lucian-Daniel Stanciu-Viziteu (doctor inginer), urmat de Felicia Ciobanu (inginer economist), Mocanu Adrian (antreprenor) Nicu-Codrin Ignat (economist), Leonard-Ioan Bulai (avocat), Ciprian Andrei-Bolog (economist), Ioan-Alexandru Melinte (jurist), Cătălin-Mihail Dinu (antreprenor), Ștefan Laschi (administrator), Cătălin-Constantin Grințescu (avocat) și Constantin-Alexandru Băcăuanu (economist). 

Viziteu a castigat alegerile in 2020 dupa ce a candidat din partea a trei partide PNL-USR-PLUS. Anul acesta va candida tot intr-o alianta, fiind sustinut de USR-PMP-Forta Dreptei. Mandatul lui Viziteu a fost presarat cu multe scandaluri si dosare penale : incepand de la trimiterea in judecata a fostului sau consilier Ionut Avram pana la dosarul apartamentul, acolo unde Viziteu a devenit oficial suspect. De asemenea, exista mai multe investigatii legate de implementarea fondurilor europene SMT si pistele de biciclete.

5 COMENTARII

 1. Să spună ce a vrut, dar nu a reușit să facă în actualul mandat ???
  Personal nu-l mai votez, nu știe administrație (la ANAF este un ,,obelisc” cu ceas care arată jalnic, jumulit…, de 4 ani Viziteu trece pe lângă el și nu are nici un simț).
  Grav este faptul că Viziteu nu știe că nu știe administrație. El este un tânăr care nu a realizat practic nimic în viață și s-a trezit primar la un oraș de 150000 de locuitori.
  Ce așteptări poți avea??
  La fel a fost și cu Necula.
  La județ cu Ivancea nu s-a realizat nimic serios, o investiție serioasă!! Este tot un Necula, propus de aceeași persoană, același partid, după aceleași criterii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.