VIDEO | Umbrarescu, constructorul cu cele mai mari progrese pe santierele de autostrazi din Romania, in luna octombrie


Potrivit economica.net, Umbrarescu a inregistrat cele mai mari progrese pe santierele de autostrazi din Romania, in luna octombrie. Constructorul bacauan a avansat cel mai mult pe Autostrada Transilvania – A3 si pe Autostrada Bucurestiului – A0. Dupa Umbrarescu, urmeaza turcii de la Nurol si austriecii de la Porr.

Grupul UMB a avut în octombrie cele mai mari progrese de pe șantierele de autostrăzi și drumuri expres. Mai exact, firmele lui Dorinel Umbrărescu au raportat un avans de 9,10 puncte procentuale pe lotul Zimbor – Poarta Sălajului din Autostrada Transilvania (A3). Astfel, lucrările pe cei 12,24 kilometri sunt realizate în proporție de peste 21%, conform datelor actualizate ale Companiei de Drumuri. Mai departe, tot grupul UMB a înregistrat un progres de 9 puncte procentuale pe lotul 2 din Autostrada de Centură București Nord (A0 Nord). Constructorul român a ajuns aici la un stadiu fizic al lucrărilor de 17%.

Progres semnificativ, de peste 7 puncte procentuale, au avut și turcii de la Nurol pe lotul Nușfalău – Suplacu de Barcău din Autostrada Transilvania (A3). Gradul de execuție a lucrărilor pe cei 13,55 de kilometri ai A3 a ajuns la 60%.

Firmele lui Umbrărescu continuă clasamentul, cu un prim avans de 5 puncte procentuale pe tronsonul 4 al Drumului Expres Craiova – Pitești (DEx12). Tot grupul UMB ocupă și următorul loc, cu cu un progres de 4 puncte procentuale pe tronsonul 3 al DEx12. Constructorul român a executat 53% din lucrările aferente acestui tronson.

În clasament urmează constructorul austriac Porr, cu un progres de 3,90 puncte procentuale pe secțiunea 1 Sibiu – Boița a Autostrăzii Sibiu – Pitești (A1). Lotul de circa 12 kilometri de autostradă este realizat în proporție de peste 90% și este programat pentru inaugurare anul acesta.


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentTot mai multe documente false, depistate la controlul de frontiera de pe aeroporturile din Otopeni, Cluj si Bacau
Articolul urmatorVIDEO: Ninge in Suceava, Neamt si Botosani. In Bacau ploua, judetul fiind sub cod galben pana la ora 18:00

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.