VIDEO: Umbrarescu continua lucrarile pe Autostrada A7 Buzau – Focsani


Umbrarescu continua lucrarile pe Autostrada A7 Buzau – Focsani, dupa cum se vede si in filmarea realizata de Radu. Va reamintim ca firmele constructorului bacauan, Dorinel Umbrarescu, au castigat intreg lotul din A7 – Buzau – Focsani – toate cele 4 tronsoane, insa pe cele din mijloc 2 si 3 – turcii au facut contestatie.

Astfel, in acest moment UMB lucreaza pe lotul 4. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) va reevalua ofertele pentru loturile 2 și 3 (67 km) din Autostrada Buzău – Focșani, după ce a fost admisă în parte contestația turcilor de la Tekfen. CNAIR va trece la reevaluare și nu va ataca decizia CNSC, pentru a nu se mai pierde timp, au spus pentru ECONOMICA.NET surse oficiale

Pe 19 septembrie, constructorul român Dorinel Umbrărescu a fost desemnat câștigător pe loturile 2 și 3 din Autostrada Buzău – Focșani (A7), potrivit ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Tronsonul 2 (Vadu Pașii – Râmnicu Sărat) are o lungime de 30,8 km și o valoare de 1,31 miliarde de lei (fără TVA).

Tronsonul 3 (Râmnicu Sărat – Mândrești Munteni) are o lungime de 36,1 km și o valoare de 1,46 miliarde de lei (fără TVA).

Construcția ambelor tronsoane, finanțată prin PNRR, va dura 26 de luni (2025).

Video @Radu


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentClienții pot să își programeze telefonic vizita în magazinele E.ON
Articolul urmatorAutovehicul sustras din Norvegia, identificat de polițiștii bacauani de investigații criminale

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.