VIDEO: Pericol la Insula de Agrement. Un accident se poate intampla in orice clipa


Adrian, un vlogger din Bacau, a postat un film de la Insula de Agrement pentru a arata cel mai inalt loc din zona. Cladirea reprezinta o zona de alpinism , inca nefinalizata. Vloggerul a intrat pe o poarta care era deschisa si s-a urcat in varful cladirii de unde a realizat filmarea.

In zona sunt foarte multi copii care fac diverse activitati, iar aceasta cladire reprezinta un adevarat pericol daca vreun copil ajunge pe platou. Cladirea este foarte inalta, balustrada foarte mica astfel ca in orice moment se poate produce un grav accident.

Balustrada e cam mica, daca se urca copiii e periculos!” a spus vloggerul

Lucrarile la Insula de Agrement sunt nefinalizate si acum. Dupa ani de amanari, fonduri europene pierdute, termene peste termene, bacauanii nu au nici in acest moment Insula functionala. Aceasta a fost inaugurata in 2020 de fostul edil, Cosmin Necula, insa Aqua Park-ul – atractia principala a locatiei – este nefunctional. Primarul Viziteu a preluat Insula de la fostul edil la stadiul fizic de 90%, iar pana in acest moment nu s-a facut nici un progres. In ianuarie 2021, Administratia Viziteu ne anunta ca sunt alocati bani, insa e „timp friguros„. Mai multe detalii aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.