Nici o „miscare” la Insula de Agrement de un an si jumatate. Din 2020, stadiul fizic a ramas blocat la 90%

Lucrarile la Insula de Agrement sunt nefinalizate si acum. Dupa ani de amanari, fonduri europene pierdute, termene peste termene, bacauanii nu au nici in acest moment Insula functionala. Aceasta a fost inaugurata in 2020 de fostul edil, Cosmin Necula, insa Aqua Park-ul – atractia principala a locatiei – este nefunctional.

   

Primarul Viziteu a preluat #Insula de la fostul edil la stadiul fizic de 90%, iar pana in acest moment nu s-a facut nici un progres. In ianuarie 2021, Administratia Viziteu ne anunta ca sunt alocati bani, insa e „timp friguros„. In ianuarie 2022, am primit acelasi raspuns:

Stadiul fizic este de aproximativ 90%. In scopul finalizarii obiectivului a fost alocata suma de 3.499.999 lei. Graficul de esalonare a lucrarilor prevede o durata de executie de 4 luni de la emiterea ordinului de incepere , tinand cont, totodata, de limitarile impuse de timpul friguros. In prezent ne aflam in etapa de analiza a ofertei tehnice si financiare” a transmis Primaria Bacau pentru Bacau.net

Teoretic, in doar 4 luni, Insula ar putea fi finalizata in totalitate – practic, avem un an si jumatate in care nu s-a facut nici o lucrare.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here