Nici o „miscare” la Insula de Agrement de un an si jumatate. Din 2020, stadiul fizic a ramas blocat la 90%


Lucrarile la Insula de Agrement sunt nefinalizate si acum. Dupa ani de amanari, fonduri europene pierdute, termene peste termene, bacauanii nu au nici in acest moment Insula functionala. Aceasta a fost inaugurata in 2020 de fostul edil, Cosmin Necula, insa Aqua Park-ul – atractia principala a locatiei – este nefunctional.

Primarul Viziteu a preluat #Insula de la fostul edil la stadiul fizic de 90%, iar pana in acest moment nu s-a facut nici un progres. In ianuarie 2021, Administratia Viziteu ne anunta ca sunt alocati bani, insa e „timp friguros„. In ianuarie 2022, am primit acelasi raspuns:

Stadiul fizic este de aproximativ 90%. In scopul finalizarii obiectivului a fost alocata suma de 3.499.999 lei. Graficul de esalonare a lucrarilor prevede o durata de executie de 4 luni de la emiterea ordinului de incepere , tinand cont, totodata, de limitarile impuse de timpul friguros. In prezent ne aflam in etapa de analiza a ofertei tehnice si financiare” a transmis Primaria Bacau pentru Bacau.net

Teoretic, in doar 4 luni, Insula ar putea fi finalizata in totalitate – practic, avem un an si jumatate in care nu s-a facut nici o lucrare.

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.