Viceprimarul Miroseanu, replica pentru Dragos Benea: „După ce va trece acest nou episod, vom face investigații. Nu se poate ca nimeni să nu răspundă pentru că nu și-a făcut treaba la timp!”


Dupa ce a fost acuzat de Dragos Benea ca protejeaza firma Branpis si nu a facut nimic pentru ca bacauanii sa aiba functionala Rezerva de Apa a Bacaului, viceprimarul Liviu Miroseanu a iesit public cu un raspuns. Miroseanu spune ca dupa ce va reveni apa la robinete va face investigatii si va cere demisii :

Sunt convins că băcăuanii s-au săturat de orice criză a apei, indiferent de motivele de ordin tehnic care o cauzează, iar disputele politice de orice fel nu fac decât să irite consumatorii. Nimeni nu mai înghite scuze și justificări, oamenii vor apă și un minim confort pentru secolul în care trăim. S-a tot vorbit despre rezerva de apă a orașului, ca soluție în cazul unei avarii la conducta de aducțiune de la Valea Uzului, principala sursă de alimentare cu apă a orașului, astfel încât oamenii să nu mai rămână zile întregi fără apă.

Cu bani de la Guvern, aducțiunea s-a rezolvat și a fost predată la Compania Regională de Apă Bacău (CRAB), care trebuia să o racordeze la rețeaua orașului. Avaria de zilele acestea a arătat că acest lucru nu s-a întâmplat, astfel că seceta s-a așternut din nou peste oraș. Unul ca Dragoș Benea se erijează în avocatul necondiționat al celor de la CRAB și caută vinovați tot în curtea Primăriei Bacău care, de data asta, chiar și-a făcut temele.

Momentan, nu ne interesează decât ca apa să curgă din nou la robinetele băcăuanilor. După ce va trece acest nou episod, vom face investigații. Nu se poate ca nimeni să nu răspundă pentru că nu și-a făcut treaba la timp! Și, după ce vom constata cum au stat lucrurile de fapt, vom solicita niște demisii. Ce ziceți, domnule Benea? N-ar trebui să plece acasă cei care continuă cu jumătățile de măsură și scuzele stupide? Lăsați ipocrizia și aruncați un ochi corect la dvs. în curte. Cereți demisia celor vinovați! Dacă nu, o vom face noi! În numele băcăuanilor care s-au săturat de bătaia de joc numită ”apă”!” a precizat viceprimarul Miroseanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.