Dragos Benea: Intr-un an jumatate de mandat USR-PNL, Primaria n-a miscat un fir de praf de pe Rezerva de Apa – obiectiv de investitii al primariei – platita integral, dar nefunctional nici pana in prezent!


Europarlamentarul Dragos Benea intervine in criza apei din Municipiul Bacau, criticand administratia Viziteu-Miroseanu, de care spune ca „n-a miscat un fir de praf de pe rezerva de apa”, iar acum, in loc sa rezolve problemele bacauanilor, au devenit avocatii firmei Branpis :

Dragos Benea – europarlamentar PSD

Într-un exercițiu de ipocrizie rarisim prin neobrazare, viceprimarul Miroșeanu – cel care și l-a luat consilier în primărie pe R. Găină, sub conducerea căruia CRAB a recepționat, în 2011/2012, aducțiunea-problemă de la Valea Uzului – acuză pe oricine că e vinovat de criza apei din Bacău. Numai Primăria nu. Primăria care, într-un an și jumătate de mandat USR – PNL, n-a mișcat un fir de praf de pe rezerva de apă a mun. Bacău – obiectiv de investiții al primăriei – plătită integral, dar nefuncțională nici până în prezent!Ați citit bine: plătită, dar nefuncțională.

Același Miroseanu și…același Găină din umbra Branpis, firma care de 3 ani se tot „chinuie” să mimeze că finalizează o rezervă ce trebuia construită în 12 luni, adică un an. Credeți că toate astea sunt coincidențe? Ei bine…nici eu. De aia se și poartă cu mănuși unii cu alții, nu care cumva să-și strice ploile unii altora. Nu care cumva să se strice la mațe.

Şi încă ceva – le e frică rău să pună în funcțiune rezerva fiindcă de bine ce e construită va face POC și nu doar într-un loc! Ei cred că pot salva aparențele punând în scenă un festival de minciuni pe Facebook, dar mai devreme sau mai târziu realitatea tot le va plesni în nas pentru că răbdarea băcăuanilor nu e infinită. Iar responsabilitățile clare ca lumina zilei. P.S. – Băcăuanii așteaptă cu interes o conferință de presă cu reprezentanții oficiali și neoficiali ai Branpis, „constructorul” rezervei, plus avocații lor: primarul Viziteu și viceprimarul Miroseanu.” a precizat Dragos Benea


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentA fost reparata avaria si s-a inceput umplerea conductei de aductiune. In 24 de ore, apa ar trebui sa fie la robinetele bacauanilor
Articolul urmatorConstrucția a doua tronsoane din Autostrada Buzau – Focsani intra la licitatie

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.