Valentin Ivancea a semnat contractul de modernizare pentru Complexul Muzeal „Iulian Antonescu” (VIDEO)

1

Muzeul „Iulian Antonescu” se va muta pe strada Nicolae Titulescu, in cladirea unde isi are sediul Muzeul de Arte. In locul muzeului, se va infiinta Biblioteca Judeteana.

Presedintele CJ Bacau, Valentin Ivancea, a semnat contractul pentru execuția lucrărilor necesare în vederea realizării obiectivului „Reabilitare, eficientizare energetică și extindere Complex Muzeal “Iulian Antonescu”. Costurile sunt de aproximativ 7 milioane de euro si vin prin PNRR:

Practic, încep lucrările pentru noul sediu al Complexului Muzeal „Iulian Antonescu”, pe strada Nicolae Titulescu, nr. 23. În clădirea cu o suprafață de aprox.1000 mp. vom crea condiții pentru expunerea lucrărilor de artă și organizarea expozițiilor & evenimentelor artistice. Astfel, vom rezolva problema legată de lipsa spațiilor adecvate pentru evenimentele de acest profil. Valoarea totală a acestei investiții derulate de către Consiliul Județean Bacău, prin PNRR, este de aprox. 7 milioane euro.” a transmis Ivancea


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

1 comentariu

  1. S a distrus un muzeu, acea clădire a fost construită în 1992 special pentru muzeul de istorie. Trebuia făcută o bibliotecă nouă. Muzeul de istorie avea o suprafașă de 7000 mp, săli de expoziții, depozite, laboratoare, birouri, unde încap toate acestea în 1000 mp. S au extinderea e numai pntru cei de la administativ să aibă birouri și scaude comode unde să stea pentru a lua acele sporuri și salarii imense.?????

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.