Unde au gasit politistii bacauani drona furata de la celebrul jurnalist englez, Charlie Ottley


Jurnalistul si regizorul britanic, Charlie Otlley, care se afla in Timisoara pentru a filma un clip de promovare al judetului Timis, a fost jefuit. Barbatul a ramas fara drona, dupa ce trei copii, cu varste cuprinse intre 10 si 14 ani, i-au furat echipamentul. Charlie Ottley este cunoscut pentru documentarele Wild Carpathia și Flavours of Romania. S-a întamplat la Timișoara, la data de 6 iunie a.c., în jurul orei 03:00, când jurnalistului i-a fost sustrasă o dronă, în timp ce se afla în Parcul Civic, din Timișoara.

Polițiștii Secției 1 Timișoara s-au mobilizat de îndată, încât în cursul aceleiași zile, în urma investigațiilor efectuate, au fost identificați 3 minori, cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani, bănuiți de comiterea faptei.

Tot în aceeași zi, în jurul orei 20:00, polițiștii au reușit identificarea bărbatului care a găsit drona abandonată de cei trei minori, pe bulevardul I.C. Brătianu, din Timișoara.

S-a luat legătura cu acesta, care a transmis că o va preda polițiștilor din Moinești, județul Bacău.

Astfel că, la data de 7 iunie a.c., polițiștii din Moinești, în baza comisiei rogatorii dispusă de către Poliţia municipiului Timişoara, s-au deplasat la domiciliul unui localnic, de 34 de ani, unde au identificat bunurile căutate de polițiștii timișoreni.

Persoana în cauză a fost audiată de polițiști, care au ridicat, de la locuința acestuia, o geantă de protecţie şi transport dronă, prevăzută cu mai multe compartimente şi buzunare în care se aflau, o dronă, o cameră rotativă, o telecomandă pentru control dronă, cinci seturi elice de rezervă, un adaptor electric pentru încărcător, un acumulator, un suport ce conţine patru filtre pentru camera video principală a dronei, trei cabluri de transfer date, două carduri de date micro SD, două adaptoare, o broşură pentru instrucţiuni de utilizare a dronei și o pereche ochelari.

Bunurile au fost predate polițiștilor din Timișoara, iar, în această dimineață, drona a fost restituită aparținătorului.

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.