Drona furata in Timisoara de la celebrul regizor Charlie Ottley, gasita in Bacau


Jurnalistul si regizorul britanic, Charlie Otlley, care se afla in Timisoara pentru a filma un clip de promovare al judetului Timis, a fost jefuit. Barbatul a ramas fara drona, dupa ce trei copii, cu varste cuprinse intre 10 si 14 ani, i-au furat echipamentul. Charlie Ottley este cunoscut pentru documentarele Wild Carpathia și Flavours of Romania.

Polițiștii din Timișoara au reusit sa recupereze drona care se afla în rucsacul realizatorului de documentare britanic. Potrivit unor surse apropiate anchetei, drona ar fi ajuns la Bacău, după ce un bărbat a găsit-o lângă un parc și a plecat cu ea acasa. Oamenii legii s-au uitat pe camerele de supraveghere din zona parcului din Timișoara, unde jurnalistul fusese jefuit, l-au identificat pe bărbat și l-au contacatat pentru a înapoia drona.

Omul nu va păți nimic, întrucât avea termen de 10 zile să returneze obiectul găsit, astfel încât să nu suporte consecințe legale. Drona se afla în rucsacul lui Charlie Ottley, atunci când i-a fost furat din zona parcului Civic din Timișoara, în timp ce lucra la un clip de promovare a orașului și a județului Timiș. Ieri, polițiștii i-au identificat pe autorii furtului, trei minori cu vârste între 10 și 14 ani, dar care nu mai aveau drona asupra lor. Potrivit publicației locale Opinia Timișoarei, cei trei au fost prinși în zona centrală, pe malul canalului Bega, și nu mai aveau asupra lor bunurile furate în noaptea precedentă. Charlie Ottley, realizatorul celebrelor documentare Wild Carpathia şi Flavors of Romania, depusese plângere la Poliţie imediat după ce a fost jefuit, iar oamenii legii au deschis dosar penal pentru furt, luni dimineaţa, în această speţă. El a spus că incidentul nu îl face să-și schimbe părerea despre România, dar a făcut un apel la hoți să-i dea înapoi măcar imaginile filmate. Jurnalistului britanic i s-au furat echipamente esenţiale, printre care o dronă şi mai multe accesorii fotografice.” au relatat jurnalistii de la Libertatea

Sursa:Libertatea.ro

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.