Traian Basescu, despre dosarul Zambaccian: „Am vazut dosarul. Marele Adrian Nastase a fost denuntat de Sergiu Sechelariu”

0

Fostul presedintele al Romaniei, Traian Basescu, a precizat intr-o emisiune la Romania TV, ca in cazul Zambaccian, fostul premier Adrian Nastase a fost turnat de Sergiu Sechelariu. Va reamintim ca Basescu a fost presedintele PMP, partid unde Sergiu Sechelariu a candidat pentru un post de senator, la alegerile trecute, in 2020.

Dosarul lui Nastase l-am vazut eu. A fost la mine pentru ca trebuia sa aprob inceperea urmarii penale. In cazul Zambaccian, marele Adrian Nastase a fost denuntat de Sergiu Sechelariu si mai era o doamna la inspectia in constructii.” a precizat Traian Basescu

Sechelariu a candidat de mai multe ori la Primaria Bacau insa niciodata nu a reusit sa castige. Si in acest an, este pe listele Partidului Verzii, insa surse politice spun ca ar avea o intelegere cu primarul Viziteu. In urma cu doar cateva zile, strada pe care se afla hotelul EMD, administrat de Sergiu Sechelariu, a fost asfaltata de administratia Viziteu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.