In plina campanie electorala, Administratia Viziteu ii asfalteaza „strada lui Sergiu Sechelariu”, unde are sediul Hotelul EMD

4

In timp ce alti bacauani din cartiere precum Serbanesti, Gheraiesti, CFR si multe alte zone din Municipiul Bacau stau cu strazile nemodernizate, administratia Viziteu a decis sa asfalteze o bucata de strada ce duce la Hotelul EMD, hotel ce apartine lui Sergiu Sechelariu, candidat si el pentru functia de primar – din partea Partidului Verzii.

In spatiul public au aparut zeci de discutii despre acest subiect, multi dintre cetateni considerand gestul politic. In zona politica se vorbeste de mult timp despre faptul ca Sergiu Sechelariu ar fi fost pus sa candideze, pentru a-l ajuta pe Viziteu sa castige primaria Bacau.

Primarul Viziteu a explicat ca asfalteaza si „alte strazi care duc la restaurante”:

Îi anunț pe această cale că mai asfaltăm și alte străzi care duc la alte restaurante. Nu pentru patronii lor, ci pentru băcăuanii care merg la diverse evenimente.” – Lucian Viziteu – primar al Mun. Bacau

4 COMENTARII

  1. sa se duca cu viziteu sa ne lasa in pace,sunt emblemele dezastrului din Bacau!Ambii!Fam Sechelariu si Viziteu au falimentat orasul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.