Stavarache și Apostol, cumetri penali ai handbalului băcăuan: „Eu am vorbit cu CĂŞUNEANU, i-am spus: Băi băiete, gata. Tre’ să dai drumu’ la chestia aia”

0

Ce pot face doi cumetri care, în aparență, nu se pot dezice unul de altul? Nimic mai simplu: o asociație sportivă, sugestiv intitulată „Top Sport”, prin intermediul căreia o echipă de handbal masculin este finanțată – de peste 6 ani – cu milioane de euro din bugetul local. Cei doi cumetri „imposibili” – Romeo Stavarache (primarul Bacăului) și Constantin Apostol (șeful ADR Nord-Est) – nu sunt doar „pasionați” de handbalul practicat de Știința Municipal Dedeman Bacău: interceptările convorbirilor prezentate de procurori – în dosarul penal în care Stavarache e arestat preventiv de vreo două luni – arată că cei mai penali cumetri din handbalul băcăuan se comportă precum doi samsari de jucători. Ei vând, cumpără, fac și desfac în economia echipei de handbal, aidoma unor „frați Becali” ai sportului cu mingea mică, prin intermediul „jucăriei” care a devenit asociația Top Sport. Culisele tranzacțiilor și ale aranjamentelor de orice fel vorbesc despre constrângerea unor potenți oameni de afaceri care, în schimbul obținerii unor facilități de la Primărie, au „cotizat” masiv la bunul mers al Top Sport. Între aceștia se numără și Costel Cășuneanu, „rege al drumurilor” din județul Bacău, curățat de bani de tandemul Stavarache – Apostol în schimbul unui banal certificat de urbanism.

Apostol Stava - doi cumetri penaliPe lângă presa de casă (1 TV – Ligone Internațional, respectiv Ziarul de Bacău – Mediabac, SSC Invest SRL), „circuitul infracțional” imaginat de primarul Romeo Stavarache și acoliții săi a inclus și o asociație sportivă: Top Sport. Denumirea inofensivă a asociației ascunde, însă, un sistem putred, pus la cale de Stavarache și Apostol, prin intermediul căruia diverși oameni de afaceri băcăuani au fost puși la „plată” de cei doi cumetri din handbalul băcăuan în slujba așa-zisei susțineri a echipei Știința Bacău.

Top Sport a luat ființă în toamna lui 2005. Conform actului constitutiv, din asociație făceau parte Constantin Apostol, Liviu Bandraburu și Constantin Gioseanu. Apostol a fost înscăunat președinte al Top Sport, poziție pe care o deține și azi. Gioseanu, pe atunci administrator public în cadrul Primăriei Bacău, s-a ales cu funcția de vicepreședinte în cadrul asociației.

Începând cu 2006 – 2007, asociația se abonează – încet, dar sigur – la sponsorizările puse la bătaie de Primăria Bacău, prin intermediul Legii 350/2005. În primă fază sumele obținute sunt relativ mici, însă ele urcă vertiginos spre milioane de euro către 2008 – 2012. Banii din ce în ce mai mulți virați de municipalitate către Top Sport aduc asociația în lumina reflectoarelor: presa locală începe să se intereseze de culisele handbalului băcăuan.

Cumătreala: o funcție din care nu poți demisiona

cumetri patati - stavarache apostolÎn septembrie 2009, pe fondul unor grave probleme financiare apărute la echipa de handbal Știința Bacău (neplata – cu
lunile – a jucătorilor și a staff-ului tehnic), Constantin Apostol declara presei băcăuane că Top Sport a găsit, tot timpul, înțelegere la primăria condusă de cumătrul Romeo Stavarache, instituție administrativă „sponsor” al asociației amintite.

„Avem ușa mereu deschisă la Primăria Bacău. Ce era să fac, să-mi dau demisia din funcția de cumătru, dacă sunt cumătru cu Stavarache?”, se întreba – retoric – Apostol. Cu greu putea renunța șeful ADR Nord-Est la onoarea unei asemenea „funcții” și asta pentru că postura de cumătru aducea bani grei în conturile Top Sport: numai între 2008 și 2009, anul declarației de mai sus, asociația prezidată de „cumătrul” Apostol a primit de la Primăria „cumătrului” Stavarache peste 5 milioane lei. O sumă considerabilă și atunci, dar mai ales astăzi.

Top Sport revine în luminile rampei doi ani mai târziu, în februarie 2011, când Prefectura Bacău descoperă că finanțarea asociației s-ar face în mod nelegal: lipsa certificatului de identitate sportivă (CIS), solicitare expres prevăzută în lege, ar fi privat asociația de banii obținuți din sponsorizările publice primite de la Primăria Bacău. Din datele oficiale rezulta că între 2007 și 2010, Top Sport primise din bugetul local sponsorizări în cuantum total de 9 milioane lei (aprox. 2,5 milioane de euro).

„Eu la Top Sport sunt membru fondator. Restul, habar nu am. Nu cunosc această chestiune, ca să fiu sincer. Am fost de acord să înființăm asociația, să susținem sportul, dar eu nu mă pricep la handbal ca să intru în amănunte. Nu cunosc”, declara Constantin Gioseanu, în februarie 2011, cotidianului Deșteptarea. Ce se întâmpla cu Top Sport și care era mersul banilor din asociație aveam să aflăm 3 ani mai târziu, odată cu dosarul de corupție dat la iveală de DNA Bacău. Povestea devenise prea groasă ca să nu atragă atenția organelor statului.

Cășuneanu, în Cartea recordurilor. Cum a plătit cel mai scump certificat de urbanism din istoria Bacăului

costel-casuneanuIlustrativ pentru modul în care Top Sport a fost folosită de tandemul Stavarache – Apostol este cazul emiterii unui certificat de urbanism pentru societatea ASERO SRL, controlată în 2008 – 2009 de omul de afaceri Costel Cășuneanu. Documentul, necesar implementării unui proiect cu finanțare europeană (construirea unui centru de afaceri), l-a costat scump pe Cășuneanu. În luna aprilie 2009 inculpaţii Stavarache Romeo şi Apostol Constantin căutau soluţii pentru a obţine bani pentru echipa de handbal, atât pentru activitatea curentă cât şi pentru asigurarea contribuţiei proprii în vederea accesării de fonduri publice în temeiul Legii 350/2006. Cursul acestor fapte, probate prin mijloacele de probă administrate în cauză, nu poate fi explicat decât prin existenţa pretinderii de către inculpatul Stavarache Romeo a sumei de 100.000 de lei de la inculpatul Căşuneanu Costel, acceptarea acestei solicitări de către acesta din urmă fiind motivul pentru care opoziţia primarului la eliberarea certificatului de urbanism nu s-a mai manifestat. Un element în plus în sprijinul acestei concluzii este şi faptul că, în declaraţiile lor, inculpaţii Căşuneanu Costel şi Apostol Constantin fac afirmaţii necorespunzătoare adevărului. Astfel, inculpatul Căşuneanu Costel neagă că ar fi avut vreo legătură cu plăţile făcute de către SC PA&CO INTERNATIONAL SRL către Asociaţia Judeţeană de Handbal Bacău şi afirmă că doar martorul Balcanu Dan avea cunoştinţă de sponsorizări sau de contractele de publicitate încheiate de societate. De asemenea, afirmă că a luat cunoştinţă de contractul încheiat în data de 13.04.2009 doar în cursul anului 2014, după ce a fost citat în prezenta cauză. După cum reiese însă din convorbirile interceptate şi redate în cauză, susţinerile inculpatului sunt contrare adevărului”, se precizează în rechizitoriul întocmit în cauză de procurorii DNA Bacău.

***Dialog Constantin Apostol – Dan Balcanu (director PA & CO Internațional) – 10.04.2009

APOSTOL CONSTANTIN: Da, domnu’ DAN

BALCANU DAN: îmi cer scuze! Mi-a închis şefu’ repede când a auzit cu cine vorbesc. Că a zis: Termină de vorbit întâi şi după aia!

APOSTOL CONSTANTIN: Da.

BALCANU DAN: Aă … Deci, vroiam să vă .. .ăă… să vă .. .ăă…

APOSTOL CONSTANTIN: Da …

BALCANU DAN: Să vă spun … vă rog … Vorbeam aseară cu şefu’ şi ziceam să facem contractu’ ăla pe anu’ ăsta.

APOSTOL CONSTANTIN: îhî! îhî!

BALCANU DAN: Cu rugămintea de clemenţă, să vedem cam cât ar fi minim-minim acuma, ce crapă … şi care-i treaba … şi … când se …ăă… deblochează … apele, să …ăă… mergem pe diferenţa.

APOSTOL CONSTANTIN: Da …

BALCANU DAN: Ca şi sumă … s-o facem pe … două sute, cât a fost … discuţia. Nu? Două sute parc-a fost?

APOSTOL CONSTANTIN: Da.

BALCANU DAN: Sau cât a fost?

APOSTOL CONSTANTIN: Da, da.

BALCANU DAN: Da?

APOSTOL CONSTANTIN: Să fie …

BALCANU DAN: Aşa.

APOSTOL CONSTANTIN: Da. Păi … suma … Tre’ să fac un calcul cât … crapă dar … îi … tot … un milion juma … Un milion jumătate. O sută cinzeci îi. Asta-i, că tre’ să le dau drumu’ la salarii şi la asta …

BALCANU DAN: Îhî!

APOSTOL CONSTANTIN: Că aici e marea belea …

BALCANU DAN: Îhî! îhî!

APOSTOL CONSTANTIN: Deci …

BALCANU DAN: Haideţi, că vedem cum … cum procedăm.

APOSTOL CONSTANTIN: Eu îi …

BALCANU DAN: Eu, atuncea …

APOSTOL CONSTANTIN: Îi spun Iu’ VICTOR să vă sune?

BALCANU DAN: Ăă … Păi, nu. Să-mi facă deja contractu’ pe două sute, că asta-i clar.

APOSTOL CONSTANTIN: Da.

BALCANU DAN: Şi să mi-1 trimită, că doar am mai semnat unu’ şi ştie care-i treaba şi nu are nici un sens să mai … Aşa …

APOSTOL CONSTANTIN: Da. Ok!

BALCANU DAN: Şi imediat cum pot să deblochez şi cum fac …ăă…

APOSTOL CONSTANTIN: Mulţumesc frumos, DĂNUŢ!

BALCANU DAN: Da?

APOSTOL CONSTANTIN: Da, da. Mulţumesc!

BALCANU DAN: Bine, domnu’ di …

APOSTOL CONSTANTIN: Te pup! Sănătate!

BALCANU DAN: Sănătate! Pa, pa!

***Dialog Costel Cășuneanu – Apostol Constantin, 17.04.2009

CĂŞUNEANU COSTEL: Ce faceţi domnu’ preşedinte?

APOSTOL CONSTANTIN : Am onoarea excelenţă! îmi cer scuze, eram într-o întâlnire, într-o şedinţă şi acuma am terminat şi.. .îmi cer scuze că n-am reuşit să.. .Ce să fac? La Piatra!

CĂŞUNEANU COSTEL: La Piatra! Frumos! Eu îs catolic, plec din ţară…

APOSTOL CONSTANTIN : Să vă dea Dumnezeu sănătate!

CĂŞUNEANU COSTEL: Şi vă urez un Paşte fericit!

APOSTOL CONSTANTIN : Săru’ mâna! La fel! Şi eu am avut…soţia şi cu soacră-mea sunt catolice, deci am avut Pastele săptămâna trecută, aşa că…

CĂŞUNEANU COSTEL: Noi bem de două ori!

APOSTOL CONSTANTIN : Sigur! Sigur!

CĂŞUNEANU COSTEL: Ăă…v-am dat o sută de mii astăzi! Am mai rupt eu de pe acolo, de pe acolo, zic să…

APOSTOL CONSTANTIN : Săru’ mâna! Mulţumesc frumos! Când vă-ntoarceţi domn’ preşedinte?

Dialog Romeo Stavarache – Apostol Constantin, 18.04.2009

STAVARACHE ROMEO : Cum o rămas cu băieţii?

APOSTOL CONSTANTIN : Păi…ăă…mi-o dat unu’ mare…Ştii? Şi săptămâna viitoare o să rezolv totul.. .Nu le-am dat nimic, ştii?

STAVARACHE ROMEO : Foarte bine!

Certificat urbanistic – în aprilie, PUZ în august

PUZ - ASERO SRL - vot CLÎn cele din urmă, ASERO SRL nu a primit doar certificatul de urbanism mult așteptat. Firma lui Cășuneanu, ulterior controlată de fiul său, a obținut și un Plan Urbanistic Zonal (PUZ), document aprobat în ședința Consiliului Local Bacău din 20 august 2009. Aprobarea PUZ-ului de către consilierii locali s-a transformat în HCL nr. 289/20.08.2009, hotărâre votată la câteva luni de la sponsorizările vărsate de Cășuneanu în asociația controlată de cumetri Stavarache și Apostol. Dacă mai luăm în calcul faptul că PNL, partid controlat de Stavarache la acea dată, deținea în CL o confortabilă majoritate, e de la sine înțeleasă „filiera” prin care ASERO SRL a obținut documentele urbanistice solicitate. PUZ-ul Asero a fost aprobat, în cele din urmă, cu 17 voturi „pentru” și doar 2 voturi „împotrivă”.

Cum dirijau Stavarache și Apostol carierele jucătorilor de la Știința

stavarache cu medalie„Inculpatul Stavarache Romeo se implica în mod activ atât în politica de transferuri a e echipei cât şi în asigurarea surselor de finanţare a Asociaţiei TOP SPORT atât din contracte de sponsorizare sau publicitate cât şi din fonduri publice. De asemenea, inculpatul era recunoscut ca factor de decizie atât de către angajaţii Asociaţiei cât şi de către jucătorii echipei. Interesul său în echipă îl depăşea pe cel al unui suporter fiind similar cu cel al unui administrator care urmăreşte anumite obiective şi se implică în mod activ în atingerea acestora, atât prin stabilirea strategiilor cât şi prin asigurarea mijloacelor necesare, financiare sau de altă natură. Din convorbirile interceptate şi înregistrate în cauză reies cu claritate toate aspectele sus-menţionate. Astfel, faptul că inculpatul Stavarache Romeo reprezenta pentru jucătorii echipei de handbal o garanţie în ceea ce priveşte achitarea salariilor şi a primelor de joc”, mai precizează rechizitoriul DNA.

Dialog Romeo Stavarache – Constantin Apostol, 04.12.2008

STAVARACHE ROMEO :   Da, TITI.

APOSTOL CONSTANTIN : Să trăieşti! Ce faci?

STAVARACHE ROMEO :   Bă, bine. Bine.

APOSTOL CONSTANTIN : Bine?

STAVARACHE ROMEO :   Numa’ că nu… Sunt răcit, nu mai pot, am….

APOSTOL CONSTANTIN : Deci eu am vorbit cu CĂŞUNEANU acuma, ne vedem săptămâna viitoare şi i-am spus : Băi băiete, gata. Că nu, n-am ce face. Tre’ să dai drumu’ la chestia aia, că… salut! Ca să ştii. El pleacă în Germania acuma, şi săptămâna viitoare neapărat să ne facem timp…

STAVARACHE ROMEO :   Bine. Bun

APOSTOL CONSTANTIN :  A doua chestiune, hai să-ţi dau o veste bună.

STAVARACHE ROMEO :   Aa!

APOSTOL CONSTANTIN : Am… am… o semnat interul ăla dreapta… RUSU. Deci cu PETREA pică.

STAVARACHE ROMEO :   Da, îi bun atunci.

APOSTOL CONSTANTIN : O… Deci… Băi! Deci gândeşte-te. Îi mai mic ca preţ… eu dau drumul la un pivot. Lu’ BAJIN ăla îi dau drumu’. Deci din iarnă. Ăsta-1 iau fără nici un ban. Are 1 metru 97, are 90 şi de kile … şi are 26 de ani! Ăla are 32, îi ca… ca ăsta, mă, ca… cum îl cheamă? SANDU IACOB, ştii? Tu ai văzut, la naţională nu-mi face mare lucru, mă.

STAVARACHE ROMEO : Îhî.

APOSTOL CONSTANTIN : Alo!

STAVARACHE ROMEO: Da, da, te-aud! Te-aud!

APOSTOL CONSTANTIN : Da, da, da. Şi atuncea, să… eu zic că mai bine iau rusu’ ăsta… Mai am un pivot, în schimb…. ăsta o să-1 iau din vară, fără contract, poate. Mă mai gândesc, ştii?

STAVARACHE ROMEO :   Îhî.

APOSTOL CONSTANTIN : Pot să-1 iau şi de-acuma, ştii? El… care joacă în cupa campionilor o …

STAVARACHE ROMEO :   OK. Bine. Bravo! Bravo.

APOSTOL CONSTANTIN : Eu… Băi ROMICĂ! Eu îţi zic o chestie. Dacă noi câştigăm astea trei meciuri şi dacă batem la Reşiţa prima etapă …

STAVARACHE ROMEO :   De când vine ăla? De când vine ăla?

APOSTOL CONSTANTIN :    Care? Din iarnă.

STAVARACHE ROMEO :   Din iarnă de-acuma? Rusu’?

APOSTOL CONSTANTIN :   Da’ cum! Da.

STAVARACHE ROMEO :   A, super!

APOSTOL CONSTANTIN : Da. Rusu-1 aduc din iarnă, mă. Inter dreapta. Inter stânga.

STAVARACHE ROMEO :   Extraordinar! Super! Super!

APOSTOL CONSTANTIN : Şi o … o semnat! Mi-aduce contractul, deja o semnat. înţelegi? M-o sunat LEONID şi… ne-o sunat şi-o spus c-o semnat. Aduc acela… şi ăla… ăla în meciul de la Constanţa mi-o dat 12 goluri, băi! Ii… aia care-o jucat cu ruşii, ştii? Că… MEDVEDI. CEHESCHI MEDVEDI care o jucat cu Steaua, ştii?

STAVARACHE ROMEO :   Îhî.

APOSTOL CONSTANTIN : Eu zic că poa… o putem să… să dea Dumnezeu să fim sănătoşi, poate pocneşte anu’ ăsta, mă.

STAVARACHE ROMEO :   Hm… Să dea Dumnezeu!

APOSTOL CONSTANTIN : Dacă… dacă… toată chestia, dacă reuşim să … să batem la Reşiţa… şi ăştia joacă… îi… Mâine eşti?

STAVARACHE ROMEO :   Mâine după 12. Vin

APOSTOL CONSTANTIN :   După 12, da

STAVARACHE ROMEO :   Mă duc acu la Bucureşti, de aia.

APOSTOL CONSTANTIN :   Aha. Aha.

STAVARACHE ROMEO :   Ştii?

 APOSTOL CONSTANTIN :   Da’ La Bucureşti îi normal, nu?

STAVARACHE ROMEO :   Îhî. Bine

APOSTOL CONSTANTIN : Îi normal. Nu, a… asta-i o vrăjeală ce-i la Bucureşti, cu… ăia cu …

STAVARACHE ROMEO :   Totu-i o vrăjeală, da.

APOSTOL CONSTANTIN : Bineînţeles. îi… treaba-i hotărâtă, da’… Probabil se ştiu şi miniştrii. Acuma, în momentul de faţă. Nu?

STAVARACHE ROMEO :   Bine. Bine. Da, da

APOSTOL CONSTANTIN :   Bine, te pup.

STAVARACHE ROMEO :   Bine. Pa.

APOSTOL CONSTANTIN : Pa. Pa.

***Convorbirea purtată în data de 23.12.2008 între aceiaşi inculpaţi:

STAVARACHE ROMEO : …[ tuşeşte- n.n.J…Cum e cu handbalul? E bine, nu?

APOSTOL CONSTANTIN : E bine! Deci eu am făcut un calcul, ca să zic aşa, dacă el ne dă asta… jumate acuma, jumate în ianuarie, mă gândesc că .. .hă… o să-mi trebuiască până în martie!

STAVARACHE ROMEO : E greu tare, pentru toţi!

APOSTOL CONSTANTIN : E belea, ştii? Şi inclusiv zvonuri din astea, ştii, s-o băgat că „Hă, CONSTANŢA de-abia aşteaptă!”, că vor jumate de echipă de la noi, ştii?

STAVARACHE ROMEO : Da’ noi nu dăm drumul la nimeni!

APOSTOL CONSTANTIN : Ehei, da’ aici e toată chestia! Ştii, cum să-ţi spun, e greu până-n vară. În vară, ţi-am zis, eu mă decopertez încă de 10.000 pe lună. Deci 100.000 de euro iese!

STAVARACHE ROMEO : Bă, GEORGESCU de la STEAUA cum îi?

APOSTOL CONSTANTIN : E foarte bun.

STAVARACHE ROMEO : Păi şi nu vine?

APOSTOL CONSTANTIN : E la lot acuma. Pe mine m-a sunat ăsta, CAZACU, că-1 vrea pe copchilul ăla, pe IANCU.

STAVARACHE ROMEO : Pe cine?

APOSTOL CONSTANTIN :   IANCU, interul ăla.

STAVARACHE ROMEO : Cine îl vrea?

APOSTOL CONSTANTIN :   STEAUA.

STAVARACHE ROMEO : Care IANCU, mă?

APOSTOL CONSTANTIN :   Care-i inter. Inter dreapta, copchilul ăla de 19 ani, de 18 ani.

STAVARACHE ROMEO : De la noi?

APOSTOL CONSTANTIN :   Îi la lot acuma.

STAVARACHE ROMEO : DRAGOŞ IANCU care este …

APOSTOL CONSTANTIN : Nu DRAGOŞ, nu pivot, celălalt, nu pivot, ăla mare, ălalaltul care-i inter, care joacă pe postul Iu’ SANDU.

STAVARACHE ROMEO : Da’ nu-i dăm bă, nu dăm nimica.

APOSTOL CONSTANTIN : Am şi zis nu, nu.

STAVARACHE ROMEO : S-o creadă ei …

APOSTOL CONSTANTIN : Au plecat la CLUJ acuma, eu sper să fie bine, ştii? Nu lipseşte decât IANCU, ăă…. pivotul DRAGOŞ şi IACOB, îs trei care lipsesc, copii ăia doi care ţi-am zis şi cu

STAVARACHE ROMEO : Îhî. Pe care-1 vrea, mă? Pe CRISTI.

APOSTOL CONSTANTIN : Pe CRISTI da. Pe CRISTI îl vrea.

STAVARACHE ROMEO :   Na ! Are 17 ani ăla.

APOSTOL CONSTANTIN :  18. A împlinit 18.

STAVARACHE ROMEO :  18 ani, nu? Nu dăm pe nimeni, mă.

APOSTOL CONSTANTIN : Cum să dăm? Da’ de ce să dăm? Tu ce faci? Cum eşti?

***Convorbirea din data de 7.02.2009 purtată tot între inculpaţii Stavarache Romeo şi Apostol Constantin:

STAVARACHE ROMEO : TITI, am rezolvat cu salariile…

APOSTOL CONSTANTIN : Ştiu, ştiu, ştiu!

STAVARACHE ROMEO   Aşa…

APOSTOL CONSTANTIN : M-am gândit aşa: Le dau premiile şi salariile acuma, ca să-i aduc la zi…

STAVARACHE ROMEO : Luni, luni au banii şi pentru premii…

APOSTOL CONSTANTIN : Da, da!

STAVARACHE ROMEO : Toţi banii…

APOSTOL CONSTANTIN : Să respire oleacă, ştii?

***Convorbirea telefonică purtată la data de 20.11.2008 între aceleaşi persoane:

APOSTOL CONSTANTIN : Îhî! Pe aici ce noutăţi mai sunt?

STAVARACHE ROMEO : Băi, ieri am avut gala sportului, ştii.

APOSTOL CONSTANTIN : Da? Nu ştiam!

STAVARACHE ROMEO : Am…ăă… am dat…ăă… le-am dat la băieţi un premiu…

APOSTOL CONSTANTIN : Aha.

STAVARACHE ROMEO : Da!.. .Vorbeşte cu SAMI ! E bine !

APOSTOL CONSTANTIN : Da.

STAVARACHE ROMEO : Bine

APOSTOL CONSTANTIN : Să vezi să discutăm sâmbătă să vedem cât le dăm pentru CONSTANŢA că am discutat şi cu…

STAVARACHE ROMEO :Vorbim.

Citește mai multe despre doarul Stavarache DNA

Spirala corupției. Cum și-a folosit Stavarache ziarul și televiziunea de casă pentru a „spăla” șpăgi de sute de mii euro

DNA a pus sechestru asigurător pe averea primarului Romeo Stavarache

Cine a „oprit” dosarele lui Stavarache, vreme de doi ani și jumătate?

Costel Cășuneanu și Constantin Apostol, „căzuți” în dosarul de corupție al camarilei lui Stavarache. Vezi cine-s denunțătorii!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.