Reactia Colegiului Catolic Sf Iosif, dupa ce un tanar s-a spanzurat in Parcul Cancicov : „Nimeni nu a bănuit că se poate ajunge la o tragedie”

7

O tragedie s-a petrecut vineri, 19 mai, in Parcul Cancicov din Municipiul Bacau. Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Bacau – Catalina Paduraru – la ora 5:45, prin apel la 112, politistii au fost instiintati cu privire la o persoana care si-ar fi pus capat zilelor in Parcul Cancicov.

Acestia s-au deplasat imediat la fata locului iar, din nefericire, s-a confimat decesul unui tanar de 19 ani. Acesta s-a spanzurat de un copac din parcul Cancicov.

C.S.A. avea 19 ani si a fost elev la Colegiul Catolic Sf. Iosif din Bacau. Potrivit informatiilor oficiale, in aprilie, tanarul s-a retras de la scoala si nu mai era elev la Colegiul Catolic:

Dl. C.S.A. nu mai deținea calitatea de elev al Colegiului nostru din data de 05.04.2023, data la care a solicitat în scris retragerea de la cursuri – cerere înregistrată cu nr. 449/05.04.2023 – motivată de ”imposibilitatea încheierii situației școlare din motive obiective” și aprobată de conducerea unității de învățământ. Menționăm că dl. C.S.A. elev major, a solicitat să i se restituie dosarul personal, însoțit de adeverința de studii pentru clasele IX-XI, în vederea înscrierii la o altă unitate de învățământ în județul Brașov, unde acesta susținea că ocupă un loc de muncă. Nimeni nu a bănuit că se poate ajunge la o tragedie, cu atât mai mult cu cât niciodată nu a lăsat să se înțeleagă că poate să facă așa ceva! Colegiul Național Catolic ”Sf. Iosif” deplânge sfârșitul prematur și tragic a d-lui C.S.A. este alături de familia acestuia în inexprimabila durere pe care o trăiește.” a transmis Colegiul Catolic

Comentarii

7 comentarii

 1. Cine a făcut lucrul acesta, trebuie sa răspundă în fața legii. Și pe fratele meu erau cât pe ce să îl bage în mormânt anumiți diavoli, deghizați în preoți.

  • El si-a facut-o:))) nu va mai folosiți de orice ocazie ca să aruncați cu rahat în cineva, uitați-vă în curtea voastră, și nu mai judecati în special dacă N-aveți habar de ce se întâmplă

  • Da voiai sa-l țină de ochi frumoși? Dacă nu făcea față liceului , a nivelului de învățatura , trebuia sa se transfere și punct.
   Habar n-aveti câți tineri a reușit acest liceu sa aducă cu picioarele pe pământ

   • Dar de ce este din partea unui anonim? Știți câți preoți încă mai suferă, în prag de pensie, de depresie în urma celor suferite în seminarii? Numai încercarea de a fi violat, nu mai spun trauma violului, ce repercursiuni are asupra unui tânăr care dorește sa urmeze calea teologiei.

  • Păi dacă au atitudini de “miserupism”?!?! Nu poti da vina pe conducerea colegiului sau a profesorilor. Cunosc cazuri. Ei fac ce vor la ore, comenteaza ca se plictisesc, chiulesc… Ma gandesc ca presiunea de aici vine, ca de bine nu te da nimeni afara. Dar e asa usor sa scoatem barna din ochiul altuia.

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.