Un elev s-a spanzurat in Parcul Cancicov

16

O tragedie s-a petrecut vineri, 19 mai, in Parcul Cancicov din Municipiul Bacau.

Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Bacau – Catalina Paduraru – la ora 5:45, prin apel la 112, politistii au fost instiintati cu privire la o persoana care si-ar fi pus capat zilelor in Parcul Cancicov.

Acestia s-au deplasat imediat la fata locului iar, din nefericire, s-a confimat decesul unui tanar de 19 ani. Acesta s-a spanzurat de un copac din parcul Cancicov.

Baiatul avea 19 ani (Mun.Bacau) si era elev la Liceul Catolic Sf. Iosif din Bacau. Surse neoficiale spun ca la fata locului existau sticle de alcool.

Trupul neinsufletit a fost preluat de autoritati, in vederea necropsiei. Politistii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpa.

Comentarii

16 comentarii

  1. Pentru ce i ce nu stiu prin ce a trecut si ce a experimentat va rog sa nu judecati si sa taceti din gura. Un om ca el nu merita o asemenea soarta….

    • Pentru ca exista probleme indiferent de varsta, iar noi traim intr-o societate mizerabila si cruda ce nu da doi bani pe un om de langa contrar (ironic) faptului ca avem atatia credinciosi „buni” la suflet

      • Da, dar sinuciderea nu e o optiune de ,,salvare” daca iti e rau in viata, fa in asa fel incat sa iti fie bine, nu iti lua viata.

        • în ziua de azi nu cred ca exista adolescent care sa nu confrunte cu orice. de la anxietate, la insecuritate, la depresie și orice tine de sănătatea mintala. trăim într-o societate și o lume de căcat în care nu se tine cont de sănătatea mintala a elevilor. deci mai bine nu judecați dacă nu știți povestea din spate.

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.