PNL, locul al doilea la Consiliul Judetean Bacau. Mircea Fechet: „Eu voi continua să lupt pentru Bacău și pentru toți românii ca deputat în Parlamentul României”

1

Mircea Fechet s-a clasat pe locul al doilea la presedentia Consiliului Judetean Bacau, dupa Cristina Pravat – PSD. Fechet a reusit sa obtina 28% din voturi, in timp ce Cristina Pravat a castigat cu 39%.

Presedintele PNL Bacau, Mircea Fechet, a transmis un mesaj de multumire si a promis ca va ajuta Bacaul din calitatea de deputat :

Mulțumesc fiecăruia dintre cei peste 72.000 de băcăuani care mi-au acordat încrederea și sprijinul în aceste alegeri. Chiar dacă rezultatul nu a fost cel dorit, am avut onoarea să vorbesc cu aproape fiecare dintre voi, să vă ascult nevoile și dorințele. Apreciez fiecare vot și sunt mândru de munca depusă împreună cu echipa mea. Știu că mereu există loc de mai bine. Asta nu înseamnă că ne vom opri, ci dimpotrivă. Administrațiile liberale vor continua să facă ce știu mai bine: să atragă investiții și să realizeze proiecte pentru ca fiecare băcăuan să aibă un trai mai bun. Eu voi continua să lupt pentru Bacău și pentru toți românii ca deputat în Parlamentul României. Voi rămâne dedicat dezvoltării și îmbunătățirii condițiilor de viață pentru comunitățile noastre. Felicit învingătorii și le urez succes în îndeplinirea promisiunilor făcute.” a transmis presedintele PNL Bacau – Mircea Fechet

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.