Rezultate partiale. Cristina Pravat va fi noul presedinte CJ Bacau

4

PSD a castigat detasat alegerile in judetul Bacau, reusind un scor de peste 41%, dupa numaratoarea partiala. Social-democratii au reusit sa castige primariile din orasele Onesti, Buhusi, Slanic-Moldova si Targu Ocna. Senatorul PSD de Bacau, Cristina Pravat, va fi noul presedinte de CJ Bacau.

Pe locul al doilea se afla Mircea Fechet(PNL) cu aproximativ 27% , iar pe locul al treilea Gelu Margina (AUR) , cu 10%. Ion Melinte(ADU) are un scor de aproximativ 8%.

Prezenta la vot la nivelul judetului Bacau a fost de 44,79% (264.354 voturi) din 590.165 total alegatori. La nivel national, prezenta la vot a fost de 49,97% (9 milioane de romani au votat – din 18 milioane aflati pe liste)

4 COMENTARII

  1. Felicitări dl primar, acum încercați să terminați lucrările începute în oraș și continuați să le arăți răutăcioșilor că se va putea și la noi!Spor la treabă!

  2. Era de asteptat că a fost susținută în județ de primarii PSD. Din păcate nu e nici un câștig pentru județ. O să continue politica PSD ului, Benea ieșind din nou europarlamentar o să conducă județul. Rămâne aceeași mafie la consiliul județen.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.