Parcarea de 1 milion de euro de pe Tipografilor se degradeaza pe zi ce trece. Primaria n-a reusit sa repare groapa din zona, dupa 2 luni de la surpare

7

In luna ianuarie, in zona parcarii de pe strada Tipografilor a aparut o surpare. Din cate se pare, in zona existau niste camine de la reteaua veche de termoficare care nu au fost „luate in calcul”. La cateva saptamani dupa surpare, o comisie din Primaria Bacau a verificat zona si urma sa anunte cine va repara groapa si din ce bani. Dupa mai bine de 2 luni, lucrurile au ramas la fel.

A fost identificat un cămin termic, neutilizat la acest moment. Pe baza recomandărilor comisiei întocmite pentru identificarea cauzelor, se vor realiza documentațile pentru stabilirea soluției tehnice adecvate” ne-a transmis in februarie Andreea Negru – purtator de cuvant in Primaria Bacau

Am cerut un punct de vedere atat de la proiectant – care a refuzat sa raspunda cat si de la Primaria Bacau – care ne-a indicat sa facem cerere pe 544 si sa asteptam 30 de zile raspunsul in legatura cu aceasta surpare.

In zona parcarii au aparut si alte probleme : locul de joaca cedeaza (foto jos), iar elemente din spatiul destinat copiilor s-au despins, fapt ce poate pune in pericol siguranta acestora.

Zona parcarii de pe Tipografilor este prevazuta cu doua statii electrice care – desi au fost montate de peste 1 an de zile – sunt nefunctionale, intrucat primaria nu are un regulament pentru implementarea lor.

Va reamintim ca cele 17 garaje din zona strazilor Tipografilor – Bradului au fost demolate, iar in locul lor s-a realizat o parcare si un loc de joaca. Pretul final platit de bacauani a fost de 5.066.194 lei (peste 1 milion de euro). Lucrarile au inceput pe 14 iunie 2022, iar termenul de finalizare era de 6 luni. Termenul nu s-a respectat, iar lucrarile s-au receptionat abia in vara lui 2023.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

7 comentarii

  1. Asa se intampla cand se fac lucruri doar de fatada, sa ia ochii la fraieri si nu pentru a servi unui scop. Asta face administratia dezastru viziteu care la.fel a.facut si cu podul din Serbanesti. A asfaltat dar parapetii metalici sunt lasati in continuare sa rugineasca.Lucruri facute pe jumatate ca doar se.apropie alegerile si nu are cu ce se lauda. Parcari, zero barat. A umplut orasul de casute pentru cei 30 de.biciclisti fruntasi ai Bacaului. Cat despre pasarela.futurista de la.parcul Cancicov nu mai povestim ca probabil viseaza sa o faca intr un alt sfarsit de mandat. Dar ce sa vezi. Ghinion. Poate viitorul primar va gandi mai mult.

  2. A fost urât de la început.
    Plin de pietricele și copii, printre mașini.
    Este totul jerpelit.
    Sunt mai mari buruienile decât plantele mutate, chiar dacă sunt pe „pat de pietricele”.
    Mult zgomot și nimic altceva, atât la propriu, cât și la figurat. Nu mă interesează din punct de vedere politic…

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.