O noua amanare pentru licitatia la Autostrada A13 Bacau – Brasov. Ofertele sunt in analiza de peste 8 luni

0

CNAIR a anuntat o noua amanare la licitatia ce are drept scop finalizarea studiului de fezabilitate la Autostrada A13 Bacau – Brasov. Primul termen a fost in octombrie 2023, dupa care CNAIR a amanat de 3 ori desemnarea castigatorului. Trei companii au depus oferte, insa licitatia a ramas blocata la „evaluare financiara” – potrivit economedia.ro

Cele trei oferte au fost depuse in mai 2023, insa de atunci nu s-a reusit desemnarea castigatorului. Exista sanse ca aceasta licitatie sa fie chiar anulata, potrivit unor surse CNAIR. De aceasta data, CNAIR a prelungit licitatia pana pe 13 martie 2024.

Va reamintim ca studiul de fezabilitate a fost inceput de Search Corporation care s-a retras de la lucrare din cauza costurilor care au crescut semnificativ. In ultimele zile se discuta despre trecerea autostrazii a13 de la CNAIR la CNIR.

„Proiectul autostrăzii Brașov – Bacău merge înainte ! 3 operatori economici au depus astăzi oferte pentru finalizarea Studiului de Fezabilitate necesar construcției A13:

– CONSITRANS SRL

– MEGA MÜHENDISLIK MÜŞAVIRLIK A.Ş.

– Asocierea EXPLAN SRL (lider) – DP CONSULT SA – TEKFEN MÜHENDISLIK A.Ş. (TEKFEN ENGINEERING Co. Inc.)

Autostrada Brașov – Bacău va avea o lungime de aproximativ 164 km, iar câștigătorul va avea la dispoziție 24 de luni pentru finalizarea acestui Studiu de Fezabilitate”, spunea în mai 2023, șeful CNAIR, Cristian Pistol.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.