Lucian Viziteu, la Realitatea: E posibil sa fiu trimis in judecata

5

Primarul Municipiului Bacau, Lucian Viziteu, a fost invitat marti seara la emisiunea Ancai Alexandrescu de la Realitatea. Edilul a fost intrebat despre problemele penale pe care le are, din dosarul apartamentul dar si despre celelalte dosare si flagrante care au avut loc in Primaria Bacau.

Va reamintim ca in urma cu doar cateva zile, a avut loc un flagrant al DGA Bacau, in care un functionar din Primaria Bacau primea mita 6.000 euro pentru o adeverinta. Intrebat despre aceasta mita, primarul Viziteu a precizat : „A cerut o mita de 6.000 euro, oricum foarte mult pentru ce oferea.”

Primarul Viziteu a fost intrebat de jurnalista si despre dosarul apartamentul, in care edilul este suspect. Acesta ar fi dat un apartament ce apartine Primariei Bacau unei angajate din institutie – membra USR – fara a respecta prevederile legale:

Jurnalist – Este sau nu este o mafie USR?

Lucian Viziteu – Nu este asa ceva. Au existat membri USR…

Jurnalist – Dar cum e cu penalii in functie, domnule primar? Ca asta a fost principalul dumneavoastra stindard. O aveti pe doamna Clotilde Armand trimisa in judecata, pe domnul Vlad Voiculescu…

Lucian Viziteu – E posibil sa fiu si eu trimis in judecata…

Jurnalist – Aveți multe dosare

Lucian Viziteu – Probabil

5 COMENTARII

  1. Cu penali în funcții publice. Orașul este sufocat de traficul auto,sugrumat pe o banda,avem piste goale.Ce face o ambulanta pe mioritei,pe milcov,în tot orașul.nu era pe vremea înainte dev89 o banda,avem acum….rușine.Sper sa ieșim la vot da votam cu creierul,nu cu promisiuni,baloane

  2. ultimii primari ai bacaului numa dosare au avut,de asta si orasul e distrus..si ramas in urma fata de orice alte zone din tara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.