Lucian Bogdanel : Orice vot pentru turnătorul Sergiu este un vot pentru Viziteu. Singurul om care poate scăpa Bacăul de incompetența acestui Viziteu este Valentin Ivancea

3

Fostul prefect al judetului Bacau, Lucian Bogdanel, propus pentru postul de viceprimar, a vorbit despre blaturile din aceasta campanie electorala, referindu-se evident la Viziteu-Sechelariu.

Va reamintim ca in urma cu doar cateva zile, un subiect intens dezbatut a fost asfaltarea facuta de Primaria Bacau la Hotelul EMD – asta, in condiitile in care zeci din strazi din Municipiul Bacau sunt distruse, fara asfalt sau pline de gropi. Bogdanel i-a reprosat primarului Viziteu ca in loc sa se preocupe de problemele bacauanilor, asfalteaza strada lui Sechelariu – un candidat pus pe lista doar pentru a fragmenta voturile de pe partea stanga a politicii:

O să vă vorbesc despre blaturi și premiere. Am văzut interesul pentru o asfaltare, iar premiera este că pe un drum privat care deservește un restaurant s-au folosit banii cetățenilor pentru a asfalta drumul turnătorului Sergiu. În zona respectivă nu avem spital, școală, ci doar un restaurant. Întâmplător, acolo se organizează și partidele de poker ale lui Viziteu.

Noi credem că nu era prioritar să se asfalteze acel drum care nu este nici macar unul secundar. Prioritar era să asfaltăm străzile din Gherăiești, Șerbănești sau Izvoare. În loc să asfaltăm un drum privat care deservește restaurantul lui Sergiu, trebuia să asfaltăm străzile distruse din Bacau. Mai mult, acest drum nu se află în inventarul UAT al municipiului. Cum se vor deconta aceste asfaltări?

Rolul candidaturii lui Sechelariu este să fragmenteze voturile, pentru a-l păstra pe Viziteu la primărie. Când abia strângi 11 oameni pentru lista de candidați, candidezi doar pentru a fragmenta voturile. Orice vot pentru turnătorul Sergiu este un vot pentru Viziteu. Singurul om care poate scăpa Bacăul de incompetența acestui Viziteu este Valentin Ivancea.

Pentru Bacău, singurul Sechelariu este Dumitru, care a influențat odata viața băcăuanilor. Sergiu este un personaj din trecut care putea face mult pentru oameni, dar a făcut mult pentru sine.” a precizat fostul prefect al judetului – Lucian Bogdanel

3 COMENTARII

  1. Turnatorul Sergiu care vi l-a infundat pe Adrian Nastase al vostru, al pesedeilor… Si acuma plangeti dupa el si termopanele lui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.