La final de vara, Primaria Bacau anunta un nou tratament avio contra tantarilor si insectelor


Astazi, 25 august, un nou tratament avio contra tantarilor si insectelor va incepe in Municipiul Bacau. Acesta va dura pana pe 31 august, iar substantele folosite sunt avizate de Comisia Nationala pentru Produse Biocide – anunta reprezentantii Primariei Bacau.

Prima pulverizare a avut loc pe 15 iunie, atunci cand primarul Viziteu s-a urcat in avion si a starnit o serie de controverse in mediul online:

În perioada 25.08.2022 – 31.08.2022, Municipiul Bacău prin Serviciul Municipal de Utilități Publice Bacău va efectua tratamentul avio pentru combaterea țânțarilor, căpușelor și a insectelor de disconfort de pe teritorul Municipiului Bacău, pe o suprafață totală de 3700 ha. Pentru o eficiență cât mai ridicată, serviciile de pulverizare aeriană se vor efectua doar în momentul în care condițiile meteorologice vor fi favorabile și nu se vor înregistra precipitații sau intensificări ale vântului. Menționăm că substanțele folosite sunt avizate de către Comisia Națională pentru Produse Biocide.” a transmis Primaria Bacau

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.