Ironizat pe Facebook, dupa plimbarea cu avionul, Viziteu explica : „Am vrut sa ma asigur ca respecta graficul. Am făcut și câteva fotografii aeriene. De sus, unele lucruri se văd mult mai clar”


Desi primarul Viziteu a anuntat ca a fost semnat contractul pentru tratament avio de dezinsectie in 6 mai, nu s-a efectuat nici o pulverizare de atunci. Bacauanii au postat in mediul online zeci de comentarii despre dezinsectie insa nici un raspuns nu a venit din partea administratiei.

Miercuri, 15 iunie, primarul Viziteu s-a urcat in avionul de stropit si a facut un LIVE cu prima pulverizare. Comentariile s-au strans imediat in mediul online, cele mai multe fiind ironice la adresa edilului :


„”Poate așa vedeți și gropile de pe străzile din oraș” sau ” Aveți grijă poate vă confundă cu rușii și vă doboară!”.

”Extraordinar! Vă doresc o alarmă la ceas cu acest sunet. E tot ce mi-am dorit! Voluntariat nu glumă! Dacă toate acțiunile de voluntariat ar include și o plimbare cu elicopterul…toți am fi voluntari”

” Mi-a venit să plâng, ce naiba! Cetățeni, puneți mâna și păstrați curățenia, îngrijiți spațiile verzi și copacii”, este un alt mesaj.

„Praf în ochii cetățenilor. Vă repet încă odată, lăsați prostiile și ocupati-va de chestii serioase !”

„Mai bine lasati lumea sa doarmă, cum de altfel ați dormit și dvs pina acum : domn’ primar”

„Cam grea pornirea ,mai este un pic și trece vara … Șerpi avem, vulpi avem.. Sa vedem ce urmează „

”Poate zburați sau mergeți și pe Muncii, oricum gropile se văd din avion”, scrie Alina.

„Se văd si găurile din asfalt de pe unele străzi din municipiu? Sau trebuie făcute sute de sesizări până să se facă ceva?”, este mesajul lui Florin.


Pentru ziarul Gandul, primarul Viziteu a explicat ca a vrut sa verifice graficul de lucru si cum sunt cheltuiti banii publici. Mai mult, spune el, a realizat si cateva fotografii pentru a vedea cum arata Bacaul de sus :

Am vrut să mă asigur că se respectă graficul, suprafața pe care s-a împrăștiat substanța și celelalte aspecte importante pentru comunitatea noastră. Să nu uităm că vorbim de bani publici și nu văd nimic greșit în monitorizarea cheltuirii acestora. Am făcut și câteva fotografii aeriene, ceea ce ne permite să avem o viziune mai clară a ceea ce înseamnă sistematizarea anumitor zone din punct de vedere urbanistic. De sus, unele lucruri se văd mult mai clar”, a declarat edilul pentru Gândul


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentInca trei barbati, implicati in bataia de la Gara, au fost retinuti 24 de ore de politisti
Articolul urmatorIn luna mai, ITM Bacau a dat 22 de amenzi, in valoare totala de peste 50.000 euro

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.