Intertranscom din Buhusi, condusa de Ioan Teslaru, cumpara o fabrica de sarma de 7,5 milioane euro

0
Ioan Teslaru – Intertranscom Impex

Prin intermediul Intertranscom Impex SRL, antreprenorul Ioan Teslaru a achiziționat fabrica de sârmă Dan Steel Group Beclean, un actor important în industria metalurgică din România.

Procesul de vânzare a avut loc în cadrul unei licitații publice desfășurate la data de 25 ianuarie, iar suma finală a tranzacției a fost de 7.5 milioane de euro.

Fabrica, care se afla în procedură de faliment, va fi revitalizată de noul proprietar, Intertranscom Impex SRL, specializat în producția de plasă sudată în Buhusi, judetul Bacău. Obiectivul acestuia este să repornească producția și să transforme fabrica într-un important centru de angajare în Beclean.

Am reușit, în urma unui proces amplu și riguros, să identificăm investitori viabili pentru una din companiile ce au jucat un rol cheie în industria metalurgică. Prin această tranzacție de succes, setăm premisele pentru continuarea dezvoltării eficiente a industriei metalurgice din România și reușim să salvăm încă un obiectiv important din istoria afacerilor românești”, declară Andrei Besoiu, Sales Manager, CITR Cluj – sursa juridice.ro

Despre Intertranscom Impex – Buhusi

Compania Intertranscom Impex cu sediul in orasul Buhusi, judetul Bacau, condusa de antreprenorul Ioan Teslaru, a reusit sa-si creasca cifra de afaceri cu 7% in 2022. Astfel, de la 1.71 miliarde lei in 2021, in 2022 a reusit sa ajunga la 1.83 miliarde lei ( ~ 368 milioane euro).

Potrivit datelor de la Ministerul Finantelor, profitul Intertranscom in 2022 a fost de 62 milioane lei, in scadere fata de 2021 ( 174 milioane lei). Compania a investit mai multe milioane de euro in camioane noi si in depozite construite in orasul Buhusi.

De asemenea, Ioan Teslaru a reusit sa castige alaturi de Umbrarescu doua tronsoane din Autostrada A7. Este vorba despre Vadu Paşii – Râmnicu Sărat şi Râmnicu Sărat – Mândreşti Munteni, alături de firmele deţinute de Dorinel Umbrărescu – Spedition UMB, Tehnostrade şi Sa&Pe Construct.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.