Oficial. Umbrarescu ramane castigator pe loturile 2 si 3 din Buzau – Focsani si va construi autostrada A7 de la Buzau pana la Bacau

0

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anuntat astazi ca Umbrarescu a ramas castigator pe loturile de mijloc 2 si 3 din Autostrada A7 Buzau – Focsani. Va reamintim ca firmele celui mai mare constructor roman, Dorinel Umbrarescu, au castigat intreg tronsonul din A7 Buzau – Focsani ( 4 loturi ), insa pe loturile de mijloc – 2 si 3 – o firma din Turcia a depus contestatia.

Reevaluarea ofertelor pentru ultimele două Loturi ale Autostrăzii Buzău-Focșani (A7) a fost finalizată! Constructorul român, desemnat inițial de CNAIR, a fost menținut! Cele două loturi însemnă, cumulat, 67 de km: Lotul 2 între Vadu Pașii – Râmnicu Sărat și Lotul 3 între Râmnicu Sarat – Mândrești Munteni. Dacă nu vor fi depuse noi contestații este posibil ca anul acesta să semnăm și aceste două contracte din Autostrada Moldovei. Lucrările pentru ambele tronsoane au o valoare totală de 2,78 miliarde de lei (fără TVA) și sunt finanțate prin PNRR. Termenul de finalizare este de 26 de luni de la semnarea contractelor.” a anuntat Sorin Grindeanu

Astazi, comisia a decis ca Umbrarescu ramane castigator. UMB a castigat si lotul Focsani – Bacau si este in carti pentru a revendica si ultimul lot din A7 , Bacau – Pascani. Pana in prezent, este aproape sigur ca UMB va construi Autostrada A7, de la Buzau pana la Bacau.

Umbrarescu va construi loturile de mijloc 2 si 3 cu firma INTERTRANSCOM din Buhusi, condusa de Ioan Teslaru. ASOCIEREA SA & PE CONSTRUCT SRL – SPEDITION UMB SRL -TEHNOSTRADE SRL – INTERTRANSCOM IMPEX SRL are la dispoziție 26 de luni și 2,77 miliarde de lei (fără TVA) pentru a finaliza lucrările pe tronsoanele 2 și 3 ale autostrăzii Buzău-Focșani.

Contractul Focsani – Bacau se va semna in Municipiul Bacau, in aceasta luna, conform anuntului facut de europarlamentarul Dragos Benea.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.