Inchisoare pe viata pentru criminalul care l-a impuscat pe tanarul din Bacau, pe strada Alecu Russo

0

Fostul luptator de K1, Marius Stefan Achim, a fost condamnat la inchisoare pe viata, pentru crima din strada Alecu Russo, din Municipiul Bacau. Acesta a fost gasit vinovat pentru uciderea cu patru focuri de arma a tanarului Iulian Oancea.

In martie 2020, bacauanii au fost ingroziti de o crima in stil mafiot petrecuta pe strada Alecu Russo din Bacau. O vecina a auzit mai multe focuri de arma si a sunat la 112. La fata locului au sosit medici si politisti, insa, din nefericire, pentru Iulian Oancea nu s-a mai putut face nimic. Tanarul a fost asasinat cu mai multe focuri de arma. Unele dintre ele au tintit spre cap, semn ca ucigasul nu era un amator.

Iulian Oancea

Potrivti Adevarul, Marius Ştefan Achim, unul din cei periculoși interlopi din România, a fost găsit vinovat pentru uciderea cu patru focuri de armă a unui tânăr de 22 de ani chiar în scara blocului unde locuia și își va petrece restul zilelelor în închisoare. Curtea de Apel Bacău l-a condamnat definitiv în 7 iunie pe Marius Ştefan Achim, un bărbat de 46 de ani, fost luptător K1. Bărbatul a fost găsit vinovat de omor calificat, tâlhărie calificată, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă fără drept. Instanța l-a obligat pe criminal la plata a 20.000 de lei ca daune materiale și a 400.000 de euro drept daune morale către părinții tânărului pe care l-a ucis.

Achim, un fost luptător K1 de performanţă, a fost prins de autorităţile din Franţa într-o suburbie a Parisului şi a fost adus în România, sub escorta Armatei Franceze. Francezii l-au pus în lanţuri şi au folosit un brâu special pentru imobilizare, însă compania aeriană ar fi refuzat să-l primească pe Achim în avion, din motive de securitate. Astfel, acesta a fost adus cu maşina până în România. 

Stefan Achim

Iulian a fost impuscat in scara blocului unde locuia. Care este motivul?

Iubita interlopului a luat legatura cu Iulian – care era cunoscut drept hacker – pentru a cumpara de la aceasta un software care acceseaza telefoane mobile de la distanta. Iulian le-ar fi promis celor doi ca va livra programul pentru 500 de euro. Tanarul i-a luat banii femeii insa nu a mai livrat software-ul.

Când şi-a dat seama că a fost înşelat de hacker, Ştefan Achim şi-a luat pistolul şi a plecat la Bacău pe urmele tânărului. L-a împuşcat chiar în scara blocului în care acesta locuia. I-a furat victimei două telefoane mobile pe care le avea asupra sa și le-a aruncat apoi într-un tomberon din apropierea blocului unde comisese crima.

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.