Hrebenciuc deplange mediatizarea excesiva a latifundiarului Gigi Becali: „Presa il devoreaza!”

0

Intr-o declaratie acordata portalului de stiri Sursa Zilei, fostul sef al PSD Bacau – deputatul Viorel Hrebenciuc – a lansat propria teorie privitoare la modul in care instanta de judecata respinge, pe banda rulanta, solicitarile de eliberare formulate de detinutul Gigi Becali. Creditat de mulţi cu „înfiinţarea” lui Becali ca politician, noteaza site-ul amintit, Hrebenciuc sustine ca in privinta lui Becali „roata s-a intors” si ca mediatizarea excesiva a devenit o mare problema pentru latifundiarul din Pipera. Aceeasi forma de mediatizare care, in trecut, l-a facut celebru pe Becali.

„El a cerut lucruri care i se cuvin, potrivit legislaţiei în vigoare – să aibă o zi liberă de ziua lui, de exemplu. Dar când ai un personaj precum Gigi Becali, pentru care televiziunile se instalează de la ora 9 în faţă la Jilava şi toată lumea aşteaptă să vadă cine intră, cine iese, avocaţii merg să dea interviuri din faţa închisorii şi așa mai departe, acest lucru e de natură să îi streseze puternic pe cei care sunt în funcţii la penitenciar. Deci, prea multă mediatizare, de data aceasta, irită pe toată lumea şi lui îi face rău. Tocmai pentru că a început să înţeleagă acest pericol, de altfel, domnul Becali a făcut numeroase intervenţii, în ultima vreme, să fie menajat de către ziarişti, dar presa este presă, devoratoare de ştiri. El a fost creat de către presă, dar acum aceeaşi presă îl devorează„, a declarat Hrebenciuc, citat de Sursa Zilei.

Parlamentarul social-democrat a recunoscut, pe de alta parte, virtutile de mare conducator ale lui Becali, apreciind ca guralivul latifundiar a dovedit ca e capabil sa-si conduca echipa si de dupa gratii. „Gigi Becali a demonstrat că poate conduce Steaua şi din închisoare. Şi cea mai bună dovadă este evoluţia echipei; rezultatele vorbesc de la sine. Sunt şi oameni competenţi acolo la Steaua, iar deciziile majore se iau prin discuţii telefonice cu dl. Becali”, a afirmat deputatul. Declaratiile lui Hrebenciuc vin in contextul in care, in urma cu mai multe luni, parlamentarul declara ca este pregatit sa se implice in finantarea clubului militar, odata cu condamnarea la inchisoare a prietenului Gigi. La inceputul lui iunie, Hrebenciuc declara – intr-un material aparut in Pro Sport – ca este fanul Stelei de mic si ca nu poate lasa clubul la greu. „Voi face tot ce îmi stă în putinţă pentru ca lucrurile să meargă pe un făgaş normal, însă nu vă pot oferi detalii financiare, vă rog frumos să înţelegeţi“, declara, rezervat, social-democratul (citeste AICI). In cursul aceleiasi luni, mai multe materiale de presa acreditau ideea ca fiul lui parlamentarului – Andrei Hrebenciuc – va fi numit presedinte executiv al Stelei insa, in cele din urma, mutarea surpriza a picat.

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.