Hrebenciuc a confirmat că va sustine Steaua in perioada urmatoare

0

Viorel Hrebenciuc a declarat pentru Prosport ca va sustine Steaua in perioada urmatoare. În conturile clubului vor ajunge aproximativ 3 milioane de euro, bani necesari în primul rând pentru campania de transferuri
Hrebenciuc a vorbit despre implicarea sa la Steaua si a recunoscut ca va finanta echipa pentru un timp. Condamnarea lui Gigi Becali la 3 ani de detenţie a lăsat urmări în sânul trupei roş-albastre, deşi latifundiarul a anunţat în momentul în care s-a predat autorităţilor: „Tot eu voi conduce!“.

 

Conducerea doreşte să îşi întărească primul „11“ pentru a ajunge fără mari bătăi de cap în grupele Champions League şi ar vrea să transfere un fundaş central, un mijlocaş de creaţie şi un vârf de careu. Pentru ca aceste mutări să se realizeze este nevoie de o sumă importantă, pe care însă clubul nu o deţine acum. Iar ajutorul a venit de la o persoană apropiată lui Becali, Viorel Hrebenciuc. Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor a confirmat implicarea: „Da, voi ajuta Steaua! Nu e prima oară când mi se cere ajutorul, am ajutat Steaua şi în trecut şi o voi face ori de câte ori mi se va cere ajutorul. Sunt stelist de mic, ţin mult la această echipă, îmi sunt foarte dragi aceste culori şi e normal, nu?“, a recunoscut ieri omul politic pentru ProSport. Motivul pentru care deputatul se implică îl reprezintă şi prietenia care îl leagă de Gigi Becali. „Şi dacă nici acum nu mă implic, când prietenul meu, Gigi, e într-o situaţie nu tocmai plăcută, atunci când!? Voi face tot ce îmi stă în putinţă pentru ca lucrurile să meargă pe un făgaş normal, însă nu vă pot oferi detalii financiare, vă rog frumos să înţelegeţi“, a mai declarat Hrebenciuc.

Sursa: prosport

Comentarii

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.