FOTO: Imagini de la locul avariei. Municipiul Bacau a ramas, din nou, fara apa

0

Municipiul Bacau a ramas fara apa din cauza unei avarii petrecute in noaptea de 8 septembrie, pe conducta de aductiune Valea Uzului – Bacau. Potrivit Companiei de Apa, lucrarile de reparatie vor dura 90 de ore – aproximativ 4 zile.

În data de 09.09.2023, în jurul orei 02:00, a fost identificată o avarie pe conducta de transport a apei brute Valea Uzului – Bacău, în localitatea Podis, pe tronsonul vechi – Stejarul – Bacău. Prin urmare, pe durata efectuării lucrărilor de reparație, furnizarea apei potabile în Municipiul Bacău se va desfășura conform programului 06:00 – 10:00 și 17:00 – 20:00, în funcție de nivelul stocurilor acumulate și consumul înregistrat. Durata estimată până la reluarea furnizării apei la parametrii normali de debit și presiune este de aproximativ 90 de ore.” a transmis CRAB

Pana la aceasta ora, primarul Viziteu nu a facut nici o declaratie. Acesta a anuntat in repetate randuri ca exista o Rezerva de Apa functionala care va porni in caz de avarii. La aceasta ora, majoritatea bacauanilor nu au apa la robinete.

Vom reveni cu declaratii, atunci cand vor fi furnizate.

foto: Primaria Margineni

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.