EXCLUSIV. Ce spune compania DEDEMAN despre terenul de milioane de euro, abia cumparat in centrul Bacaului

10

O tranzactie de cateva milioane de euro a avut loc zilele acestea in Municipiul Bacau. Este vorba despre terenul de 2,4 hectare de langa fostul stadion din Municipiul Bacau, aflat intre terenurile de tenis, care a fost cumparat de Dedeman. Potrivit unor surse, terenul, in suprafata de 24.353 metri, s-ar fi vandut pentru o suma de aproximativ 5-6 milioane euro. Terenul apartinea sotilor Casuneanu – Casuneanu Costel si Casuneanu Paulina si a fost cumparat de compania Dedeman – controlata de fratii Paval. Tranzactia ar fi avut loc pe 15 aprilie 2024.

Intr-un raspuns transmis catre Bacau.net, Dedeman ne-a precizat ca in acest moment evalueaza terenul pentru a stabili destinatia viitoare a investitiei:

Compania Dedeman se află momentan în etapa de evaluare și planificare privind valorificarea terenului recent achiziționat în apropierea Stadionului Municipal Bacău. Pe durata acestui proces, ne angajăm să respectăm cu strictețe normele și reglementările urbanistice locale. ” ne-a transmis compania Dedeman

10 COMENTARII

  1. Stadionul este cel mai important. Avem nevoie de un stadion modern de fotbal la norme UEFA, cu tribune apropiate de teren, cam la fel că Ghencea și Giulești.Trebuie lăsate posibilități de extindere pentru capacitatea acestui stadion, inițial vreo 12000 și apoi posibilitatea de a se ajunge la vreo 20000.

  2. sper sa faca ceva frumos,orice ar face..ceva sa ne infrumuseteze zona sa aduca putina bucurie intre bacauani..sper doar ca nu vor fi blocuri..

  3. prb vor face blocuri,chiar nu ne intereseaza.prb e alta,familia seche i-a dat acest teren prin celebrul „schimb de terenuri”..adica moka..teren de 5 mil euro..iar acum un membru al familiei vrea sa devina primar..mai sunt terenuri ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.