EXCLUSIV: Dedeman a cumparat un teren de cateva milioane de euro, chiar in centrul Bacaului

  8

  O tranzactie de cateva milioane de euro a avut loc zilele acestea in Municipiul Bacau. Este vorba despre terenul de 2,4 hectare de langa fostul stadion din Municipiul Bacau, aflat intre terenurile de tenis.

  Potrivit unor surse, terenul, in suprafata de 24.353 metri, s-ar fi vandut pentru o suma de aproximativ 5-6 milioane euro. Terenul apartinea sotilor Casuneanu – Casuneanu Costel si Casuneanu Paulina si a fost cumparat de fratii Paval – proprietarii Dedeman. Tranzactia ar fi avut loc in aceasta saptamana. Deocamdata nu se stie ce doresc sa construiasca in zona proprietarii Dedeman. Achizitia s-a facut pe firma Dedeman.

  Fratii Paval mai au un mega-proiect in Bacau – este vorba despre Dedeman Campus. Ansamblul Dedeman Campus se va realiza in zona cartierului Serbanesti – Targ Auto – malul Bistritei ( strada Bd. Unirii – strada Tecuciului ). Suprafata pe care Dedeman vrea sa realizeze constructiile este uriasa – 16,14 hectare.Complexul se doreste a fi un centru comercial de mari dimensiuni – cu zone de divertisment, parc, zone de promenada, hoteluri, birouri si locuinte. Ansamblul Dedeman Campus va avea 5 cladiri.

  Dedeman Campus

  8 COMENTARII

  1. dedeman face ce vrea cu banii,dar din banii nostri chiar nu s-a putut face nimic cu stadionul?in contractul prezentat de ldsv aparea un stadion in 4 ani,parca,nu?unde e?

  2. Pai , e normal să arate așa voi l-ați votat pe brăilean , el nu știa cum să fure dar exista o doamnă versată rău in primărie , ea conduce totul ,, secretară’’

  3. Fosrte bine,rusine administratiei pt cum arata stadionul dupa 4 ani,noi promisiuni mai bine l
   Donati lu Dedeman sa faca un stadion mic si aia e

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.