Eugen Burca va fi inlocuit in Consiliul Judetean de Nicu Sapca


eugen_burcaAlesul PDL Eugen Burca a demisionat din Consiliul Judetean (CJ) Bacau. In urma unei investigatii intreprinse de ANI, Burca nu a reusit sa justifice o importanta suma din averea sa (aprox. 250.000 euro, conform ANI). Dupa ce autoritatile au demarat procedura de verificare a averii lui Burca, actiune aflata pe rolul Curtii de Apel Bacau, consilierul a decis ca e mai bine sa demisioneze din CJ.

Locul lui Burca va fi luat de afaceristul onestean Nicu Sapca, fost consilier judetean in mandatul 2008 – 2012. Schimbarea se va produce la sedinta CJ din 28 ianuarie, cand alesii vor aproba vacantarea postului de consilier detinut de Burca si preluarea acestuia de catre Nicu Sapca.

In cadrul aceleiasi sedinte, PNL va promova 2 inlocuitori pentru fostii consilieri judeteni Viorica Marcu si Lucian Ciubotariu, ambii ajunsi deputati in urma alegerilor parlamentare din decembrie 2012. Asa cum anunta Bacau.NET inca de anul trecut, inlocuitorii lui Marcu si Ciubotariu vor fi Gabriel Gritcu, respectiv Cezar Olteanu, reprezentant al organizatiei PNL Onesti.

Numele lui Eugen Burca s-a regasit, la sfarsitul lui octombrie 2012, pe lista celor 36 de virtuali candidati PDL la parlamentare, a caror candidatura a primit aviz negativ din partea unei comisii de etica avand-o la conducere pe Monica Macovei. Prezenta discreta in sanul PDL Bacau, Eugen Burca se afla la al doilea mandat de consilier judetean fiind ales, pentru intaia oara, la localele din 2008. Burca detine mai multe afaceri in domeniul agriculturii – prin intermediul Eug-Prod SRL si Eug-Mar SRL – fiind in acelasi timp proprietarul Casei de Vinuri Traian.

 

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.