Dragos Benea despre A7 Focsani – Bacau: ” Seriozitatea ofertelor şi antreprenorilor este fundamentală pentru bunul mers al acestui proiect de mare infrastructură”


Europarlamentarul Dragos Benea a precizat ca nu mai e loc de improvizatii si este necesar ca un constructor serios, care a demonstrat ca poate, sa realizeze aceasta autostrada.

Va reamintim ca Umbrarescu a castigat deja tronsonul Ploiesti – Focsani si a participat si la alte doua bucati din A7 – Focsani – Bacau si Bacau – Pascani.

“Pentru construirea sectorului Bacău – Focşani (96 km) din viitoarea autostradă A7 au fost depuse 12 oferte (pe cele 3 loturi scoase în licitație).

Ce am scris ieri, rămâne la fel de valabil şi astăzi: seriozitatea ofertelor şi antreprenorilor este fundamentală pentru bunul mers al acestui proiect de mare infrastructură, a cărui implementare se derulează contracronometru.

Nu mai e loc şi nici timp de improvizații sau experimente – avem nevoie de constructori implicați, cu posibilități & capacitate tehnică dovedite, a căror carte de vizită demonstrează, incontestabil, că sunt capabili să facă lucrări de anvergură, la un nivel ridicat de calitate.” a precizat Dragos Benea

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.