Umbrarescu a castigat toate cele trei loturi din Autostrada A7 Focsani – Bacau (96 km)

Cel mai mare constructor roman, Dorinel Umbrarescu, a castigat toate cele trei loturi din Autostrada A7 Focsani – Bacau. Astazi, CNAIR a anuntat castigatorul licitatiei pentru sectiunea de A7 , Focsani – Bacau.

ASOCIEREA SPEDITION UMB SRL – SA&PE CONSTRUCT SRL – TEHNOSTRADE SRL a câștigat contractele pentru toate cele 3 loturi ale Autostrăzii FOCȘANI – BACĂU (95,9 km).” a precizat directorul CNAIR, Cristian Pistol

Pentru LOTUL 1 (Focșani-Domnești Târg), cu o lungime de 35,60 km, valoarea de atribuire este de 2,354 miliarde de lei, fără TVA.

Pentru LOTUL 2 (Domnești Târg-Răcăciuni), cu o lungime de 38,78 km, valoare de atribuire este 2,485 miliarde de lei, fără TVA.

Pentru LOTUL 3 (Răcăciuni-Bacău), cu o lungime de 21,52 km, valoare de atribuire este de 1,673 miliarde de lei, fără TVA.

Va reamintim ca Umbrarescu lucreaza deja pe A7, pe tronsonul Buzau – Focsani. UMB a castigat toate cele 4 loturi, insa pe cele din mijloc a fost contestat de o firma din Turcia si se asteapta decizia finala.

Durata de executie a fiecarui contract din Autostrada A7 Focsani – Bacau este de 30 de luni, ceea ce înseamnă că în anul 2025 se va putea circula și pe această secțiune a Autoastrăzii Moldovei (A7), a cărei construcție este finanțată prin PNRR . Pe traseul întregii secțiuni de autostradă Focșani-Bacău (95,9 km) vor fi construite 91 de poduri și pasaje.” a precizat ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentFOTO | Accident cu victime in Nicolae Balcescu
Articolul urmatorA7 Focsani – Bacau: Daca nu vor fi contestatii, in decembrie, contractele de executie se vor semna in Bacau

1 comentariu

  1. Buna ziua.Sunt interesat de un loc de munca la firma dvs.Se mai fac angqhari?Cum pot lua legatura cu dvs?Multumesc si astept ca rog un raspuns..

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.