Digitalizarea din Primaria Bacau te trimite direct la ghiseu. Bacauan: „De ce tineti aceasta pagina? Ca sa ne facem cont si apoi sa ne spuna ca nu functioneaza?”

0

Un bacauan care a incercat sa obtina un certificat de atestare fiscala online s-a izbit de mai multe erori si de o platforma „perfect” nefunctionala a Primariei Municipiului Bacau.

Radu si-a facut cont pe site-ul Primariei Bacau, a urmat pasii, a asteptat validarea de la un functionar si a trimis cererea. Dupa doua saptamani de asteptare, Radu s-a izbit de un raspuns:

Nu poti initia un demers de tipul cerere eliberare atestare fiscala” – se arata intr-un mesaj de eroare

Bacauanul a sunat la primarie de mai multe ori, iar in final, singura rezolvare este „vizita la ghiseu” :

Platforma online a primăriei nu funcționează. Din câte mi-a spus o doamna de la Taxe și impozite nu e funcțională de la începutul anului. Acum 2-3 săptămâni mi-am făcut cont pe site-ul primăriei in ideea de a obține online un certificat de atestare fiscală. Iți faci cont pe site dar el trebuie validat de un angajat al primăriei după ce încarci o cerere și poza cu buletinul pe site. Am făcut toate astea și după 2 săptămâni nici un răspuns.

Sun la primărie și după 5 apeluri in timpul cărora eram direcționat greșit sunt pus in legătura cu o doamna de la Taxe care îmi spune ca platforma nu functioneza. IN CONCLUZIE PENTRU OBȚINEREA UNUI CERTIFICAT FISCAL TREBUIE SA MERGI LA SEDIU ȘI SA STAI LA COADA. NU SE POATE OBȚINE ONLINE, NU TE POȚI PROGRAMA ONLINE. Acum vine întrebarea: De ce mai țineți pagina aia pe net? Ca sa piardă lumea timpul cu creare cont, cu încărcat documente și apoi sa ne spuneți ca nu e funcțională?” s-a plans Radu intr-un mesaj postat pe retele de socializare

In urma cu doar o saptamana, v-am prezentat o alta problema din Municipiul Bacau, in legatura cu parcarile. De asemenea, si in acest caz, plata online sau cu cash – la parcometre – nu functioneaza. Astfel, in doua luni, Primaria Bacau a pierdut sute de mii de lei prin neincasarea taxei pe parcare, un prejudiciu pentru care nimeni nu pare sa raspunda sau ofere informatii publice.

Comentarii

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.